Lottóvarázslatokkal növelheted a nyerési esélyeidet



Ha a főnyereményt nem is, de egy kisebb összeget bevonzhatsz, ha csütörtökön, növekvő hold idején, vagy egy nappal azelőtt, hogy lottózni mennél, elvégzed az alábbi lottóvarázslatok bármelyikét.Lottóvarázslat a Jupiter bolygó szellemeinek segítségével: Szükséged lesz nyolc darab zöld gyertyára, nyolc darab arany gyertyára, két dobókockára, egy papírlapra és piros tollra. Helyezd el a gyertyákat körbe úgy, hogy a színek váltakozzanak, vagyis zöld gyertya után tégy arany gyertyát, majd megint zöldet, és így tovább! Ha kész a kör, akkor gyújtsd meg a gyertyákat az óramutató járásával azonos irányban!

Most mondd el nyolcszor az alábbi varázsigét:

Netoniel, Devachiah, Tzediqiah, Parasiel és minden Jovi szellemet szólítok. Mutassatok nekem a fényt. Mutassátok meg nekem a jó szerencséhez vezető utat.”

Ezután dobj a dobókockákkal nyolcszor, és a kapott számokat írd le két papírlapra, amelyek közül az egyiket tartsd meg, és játszd meg a lottón, a másikat égesd el. A gyertyákat égesd végig! Abban az esetben, ha a dobókockákkal az „1 3 3 2 5 4 5 6” számsorozatot kaptad, akkor megjátszhatod a „3 32 54 és 56” vagy a „31 23 45 és 65” kombinációt. Ennek nincs konkrét szabálya, tehát úgy variálod a kapott számokat, ahogy az a megérzéseid súgják.

Zöld gyertya lottóvarázslat: Szükséged lesz két zöld gyertyára, pacsuli illóolajra (ha nincs, akkor a rozmaring illóolaj is jó), néhány apró érmét és ugyanannyi malachit követ (a célnak a tigrisszem, a borostyán vagy zöld jáde is megfelel). Kend be pacsuli olajjal a zöld gyertyát úgy, közben képzeld el azt a sikert, amire vágysz! Ezután gyújtsd meg a gyertyát, majd helyezd az oltárra, vagy oda, ahol a lottóvarázslatot elvégzed.

Helyezd el a gyertya köré a tiszta érméket és a malachit köveket, aztán mondd el háromszor tisztán és hangosan az alábbi varázsigét:

Én (a neved) a négy elem erejére támaszkodom,
Víz, tűz, föld és levegő.
Hozzanak nekem annyi pénzt, amennyire szükségem van és amennyire vágyom.
Anélkül, hogy bárkinek is ártanék.
Úgy legyen!”


Most gyújtsd meg a másik zöld gyertyát és képzeld el azt, hogy megnyerted a vágyott összeget. Égesd végig a gyertyákat, amiknek a maradványait ásd el a kertedben vagy az otthonodban. A kövek és az érmék mindig legyenek nálad!

Érmerituálé: Szükséged lesz tizenkét fehér gyertyára, edényre, tizenkét érmére és egy üveg vörösborra. Fogd a tizenkét gyertyát, és helyezd el azokat az edény köré, majd az óramutató járásával azonos irányban gyújtsd meg őket egyenként. Ezután nyisd ki a bort, aminek felét töltsd az edénybe.

Most dobd egyesével az érméket a borba úgy, hogy mindegyiknél mondd el az alábbi varázsigét:

Jupiter király! Jupiter király! Jupiter király! Segíts, hogy lássam! Segíts, megtalálni a szerencsét!”

Amikor mind a tizenkét érme a borba került, akkor emeld a kezeidet az ég felé, és ismételd el tizenkétszer az alábbi varázsigét:

Iovis Rex Mundi, ad portam reperio me!”

Ezt követően hunyd le a szemed, és véletlenszerűen vegyél ki egy érmét az edényből. Ez lesz a szerencse érméd, amit majd tarts a pénztárcádban, de előtte éjszakára tedd a párnád alá. Másnap elmoshatod a többi érmét, amiket használhatsz. A bort öntsd ki a földbe.

Egyszerű lottó szertartás rizzsel: Szükséged lesz egy liter vízre, egy pohárra, rizsre és egy fehér ruhára. Forrald fel a vizet, majd tedd félre, amikor felforrt! Ezután önts nyers rizst a pohárba, majd öntsd rá a vizet.

Miután hagytad 5-10 percet ázni, mondd el az alábbi varázsigét:

Kezemhez pénz tapad, a nyomomban pedig a szerencse, bárhová is megyek, kitartóan követ.”

Most szűrd le a vizet, amit őrizz meg fürdésig, amikor is öntsd le magad vele! Végül vedd fel a fehér ruhát és töltsd ki a lottószelvény, vagy menj el másnap lottózni!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló