Sztárpárok, akik videoklip forgatásán szerettek egymásbaÖsszehozta a közös munka a hírességeket.Jay Z és Beyoncé: Nem a „Crazy In Love” volt az első dal videoklipje, amiben Jay Z és Beyoncé együtt szerepelt, ugyanis már a 2002-es „Bonnie and Clyde” című szám klipjén is együtt dolgoztak. A két sztár egymásba szeretett, majd 2008-ban összeházasodtak. Az első gyermekük, Blue Ivy 2012-ben jött a világra, míg az ikreik, Rumi és Sir 2017-ben születtek.

Enrique Iglesias és Anna Kournikova: 2001-ben találkozott egymással Enrique Iglesias és Anna Kournikova. Az énekes és a teniszezőnő az „Escape” című dalhoz készült videoklip forgatásán szeretett egymásba, ez a kapcsolat pedig mindenki számára világos volt. A sztár összeházasodott és már három gyermekük született.

Britney Spears és Sam Asghari: Britney Spears és aktuális szerelme, Sam Asghari akkor találkozott, amikor az énekesnő Slumber Party című dalához forgattak videoklipet. Spears odament a férfihoz, hogy bemutatkozzon, mire Asghari meg akarta nevettetni az énekesnőt, ezért úgy tett, mintha nem tudná, hogy kicsoda.

Joe Jonas és Camilla Belle: Első látásra egymásba szeretett Joe Jonas és Camilla Belle, amikor videolippet forgattak a Lovebug című dalukhoz. A két sztár már a kezdetektől fogva érezte a kémiát, ám a szerelmük gyorsan véget ért, ugyanis egy év után szakítottak.

Shakira és Piqué: Az egész világ tudja, hogy Shakira és Piqué egy pár, de arról már sokkal kevesebben tudnak, hogy a két sztár akkor szeretett egymásba, amikor az énekesnő „Waka, Waka” című dalához forgattak videoklipet.

A videoklipben szereplő focistának elég volt egy pillantás, hogy beleszeressen az énekesnőbe. Shakira és Piqué a mai napig boldog párkapcsolatban él, sőt, már két gyermekük is született, akik a Sasha és a Milan nevet kapták.

Penélope Cruz és Nacho Cano: Amikor Penélope Cruz és Nacho Cano először találkozott, akkor olyan varázslatos kapcsolat alakult ki köztük, amit nem tudtak elfelejteni. A két fiatal híresség akkor találkozott, amikor Nacho egyik dalához forgattak videoklipet. Akkoriban a spanyol származású színésznő tartott a hosszú távú kapcsolattól, hiszen nagyon fiatal volt, de aztán hat évig alkotott egy párt az énekessel.

Justin Bieber és Jasmine Villegas: Justin Bieber sok dallal rukkolt elő tinédzserként. Ezek közül az egyiken Jasmine Villegas énekesnővel dolgozott, majd a számhoz tartozó videoklip forgatáson egymásba szerettek.

A két híresség próbálta titokban tartani a kapcsolatát, de az egy idő után kiderült, ezért hónapokkal később felvállalták, hogy egy párt alkotnak, ám ez a szerelem néhány hónap után véget ért.

Colson Baker és Megan Fox: A Bloody Valentine című dalhoz készült videoklip forgatáson találkozott Machine Gun Kelly alias Colson Baker és Megan Fox. Bár Fox már a munka elején vonzódott a nála négy évvel fiatalabb rapperhez, mégis próbált ellenállni a csábításnak, mert nemrég szakított az előző párjával, Austin Greennel. Idővel azonban Fox adott egy esélyt Bakernek.

Maluma és Natalia Barulích: A „Felices los 4” című dalhoz készült klip forgatásán találkozott egymással Maluma és Natalia Barulích. Kettőjük között rögtön érezhető volt a kémia. A munka során átélt gyönyörű pillanatok elmélyítették a szerelmüket, ám az végül nem tartott olyan sokáig, mint azt sokan várták, ugyanis 2 év után szakítottak.

Chrissy Teigen és John Legend: 2006-ban, a „Stereo” című számhoz tartozó videoklip forgatáson találkozott egymással John Legend és Chrissy Teigen. Állításuk szerint nem szerettek azonnal egymásba. Amikor azonban ez megtörtént, akkor a szerelmük olyan erősnek bizonyult, hogy 2013-ban összeházasodtak, és azóta született két gyermekük. Teigen a 2013-ban megjelent „All of Me” dal videoklipjében is látható.

(Forrás: vilagunk.hu)

Ajánló

Ajánló