Gyors pénzvarázslatok, amelyek segíthetnek, hogy ne fogyjon el minden pénzed decemberben



Az alábbi pénzmágiákat a legjobb növekvő hold idején, csütörtökön elvégezni.Decemberben, főleg a karácsonyi ünnepek, sok pénzt kihúzhatnak a pénztárcádból, ezért amellett, hogy minden hagyományos módszerre megpróbálod elkerülni a kiköltekezést, még az alábbi pénzvarázslatok is segíthetnek, hogy ne üres zsebbel zárd az évet.

Ahány szem hópehely varázs: Szükséged lesz három fehér gyertyára, három marék rizsre, különböző érmékre, fehér cukorra, egy téged ábrázoló fotóra és egy tálra. Gyújtsd meg a három gyertyát, majd fogd a téged ábrázoló fotót, amit helyezz a tál aljára. Ezután önts rá rizst úgy, hogy közben mondd el az alábbi varázsigét:

Ez a rizs ezernyi kis hópelyhet jelképez. Annyi pénzem legyen, ahogy hópehely hullik a fejemre.”

Most egy kis marék érmét szórj a rizsre, miközben mondd el ezeket a varázsszavakat: Ahogy a hópelyhet betakartak, érkezzen meg a sok pénz is.”

Ha megvagy, akkor a cukorból önts annyit az érmékre, hogy teljesen betakarja azokat, és közben így folytasd a varázsigét:Hullik a pelyhes, fehér hó, hullik a pénzeső, hogy nekem milyen jó! Édes érzés gazdagnak lenni.”

Ezután égesd végig a gyertyákat, majd másnap ásd el az otthonod közelében valahol a tál tartalmát.

A bőség igéje: Szükséged lesz folyóvízre vagy ásványvízre, egy papírlapra, egy zöld gyertyára, egy üvegedényre és egy zöld tollra. Gyújtsd meg a gyertyát, aztán fogd a zöld tollat, amivel írd a papírra a következőt: „Adra Adarah Darah Dra. 10-szer gazdagabb. 100-szor gazdagabb. 1000-szer gazdagabb.”

Ezután hajtsd össze a papírlapot négyszer, aztán tedd az üvegedénybe! Most önts rá folyóvizet vagy ásványvizet, és mondd el az alábbi varázsigét, összesen tízszer:

Adra Adarah Darah Dra. A szerencse vize bőséget hoz. Nem lesz többé szegénység. Csak a bőség.”

Ezután a dolgot az, hogy tartsd a nyitott edényt a hálószobád ablakpárkányán tíz egymást követő éjszakán. A tizenegyedik napon öntsd ki az otthonod közelében a vizet a földre. Ezután fogd meg a papírt, lehelj csókot, majd mondd el ezeket a varázsszavakat: „Szerencsét és bőséget hoz nekem.”

Végül tedd a papírt az otthonod egy olyan részére, ahol senki sem fogja megtalálni!

Legyen mindenre pénzem varázslat: Szükséged lesz négy arany színű gyertyára, kiadások listájára, esetleg számlákra, három érmére, mézre és tálra. Fogd a négy gyertyát, amiket helyezz a tál köré téglalap alakba, majd gyújtsd meg őket.

Ezután tedd a tálba a kiadások listáját vagy a számlákat, aztán helyezd rá a négy érmét, majd végül önts az egészre annyi mézet, hogy befedje. Ha ezzel kész vagy, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

A szentlélek áldását élvezem, bőségből nem szűkölködöm, legyen hát meg mindenem.”

Égesd végig a gyertyákat! Másnap ásd el az otthonod közelében a tál tartalmát.

Bőségvonzó szertartás: Szükséged lesz egy kis üvegre fedéllel, babérlevelekre, hét érmére, egy zöld gyertyára, egy darab papírra és egy ceruzára. Gyújtsd meg a zöld gyertyát, amit aztán helyezz az üveg elé!

Most fogd a babérleveleket, amiket egyenként helyezz a üvegbe, méghozzá úgy, hogy minden alkalommal mondd el ezt a varázsigét: Nem szenvedek hiányt semmiből.”

Ezután tégy ugyanígy az érmékkel! Tedd őket egyenként az üvegbe, méghozzá úgy, hogy minden alkalommal mondd el ezeket a varázsszavakat: Pénz üti a markomat.”

Ha ezzel is kész vagy, akkor egy darabka papírra írd le a nevedet, aztán tedd azt is az üvegbe úgy, hogy közben ezt mondod: Nevemhez a bőség és jó szerencse fogalma szegődik.”

Ezután zárd le az üveget a fedéllel, várd meg, hogy a gyertya teljesen leégjen, majd helyezd el az üveget egy biztos helyre addig, amíg be nem lépünk a következő esztendőbe!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló