Mi történt a Jóbarátok főszereplőivel az elmúlt 17 évben?



Így alakult a színészek élete a sorozat vége óta!Matthew Perry: A színész többször is megjárta az elvonót, hol hízott, hol fogyott, de mégis kiválóan nevettetett az élő közönség előtt felvett Jóbarátokban. A rajongók azonban folyamatosan aggódnak érte, ugyanis nem tudni, hogy hogy éppen áll a függősségével, ami miatt a Bérgyilkos a szomszédom-filmekkel ígéretesnek indult hollywoodi karrierje is zátonyra futott.

Ugyanakkor neki legalább a magánélete jól alakult, ugyanis feleségül vette a nála fiatalabb Molly Hurwitzt.

Matt LeBlanc: A Jóbarátok hat főszereplője közül Matt LeBlancnak volt a legnehezebb dolga miután a Jóbarátok után a Joey is véget ért, ugyanis a színész szinte eggyé vált az általa alakított, és egyébként teljesen ráépített karakterrel, akitől máig nem sikerült megszabadulnia.

A sorozat után a színész karrierje megfeneklett egy időre, majd 2010-ben, ismét a Jóbarátok alkotói, felajánlották neki, hogy játssza el önmagát, Matt Le Blancot, a híres sorozatszínészt a Sikersorozat című szériában.

Lisa Kudrow: A Jóbarátok három színésznője közül a Phoebe-t alakító Liss Kudrow nevezhető a legsallangmentesebbnek. Kudrow remek humorú komika, viszont a drámai képességeire sem lehet panasza, amit mozifilmekben (Könnyű nőcske, Rossz szomszédság, A lány a vonaton) és sikersorozatokban (Web-terápia, Unbreakable Kimmy Schmidt, Űrhadosztály, Feel Good) is bizonyított.

Az 1995 óta férjezett, egy gyermekes Kudrow a mai napig olyan kiegyensúlyozottan él, ahogy anno.

Courteney Cox: Cox sem nevezheti túl szerencsésnek a magánéletét, ugyanis 2013-ban elvált a lánya apjától, David Arquette-től, majd ugyanabban az évben összejött Johnny McDaid zenésszel, akivel azóta is együtt van, ám a kapcsolatuk nem zökkenőmentes.

A karrierje terén ő sem lett csúcskategóriás filmsztár, ugyanis a Jóbarátok után évekig játszott a Született szinglik című sorozatban, ami 2015-ben fejeződött be. Jelentős filmszerepet nem kapott, ez pedig a Sikoly-filmek után sem változott, így nem sikerült megvetnie a lábát a mozifilmekben.

Mindemellett a színésznő kemény harcot vívott az öregedéssel, ami miatt rengeteg kozmetikai beavatkozásnak vetette alá magát, de most már nagyjából sikerült leállnia.

David Schwimmer: A Rosst alakító David Schwimmer életének legnagyobb sikere a Jóbarátok, amit úgy tűnik, hogy nem tud felülmúlni. A többiekkel ellentétben ő rendezői karriert is épít a színészi mellett, ráadásul olykor producerként is dolgozik.

Az elmúlt években inkább a színészi karrierjével foglalkozott, ugyanis több sorozatban is nagyobb szerepet osztottak rá. Ezek közül az egyik legjelentősebb az American Crime Story-ban nyújtott drámai alakítása volt.

Schwimmer szintén játszik a Peacock streaming szolgáltató Intelligence című komédiaszériájában, aminek második évada júniusban érkezik. Színészként tehát nem lehet oka a panaszra, hiszen a szakma nem könyvelte el csak komikusként, hanem bármilyen más szerepre is felkérik.

Ugyanakkor a magánéletben már nem ilyen sikeres, ugyanis korábban feleségül vette Zoë Buckman brit fotóművészt és írót, akivel egy gyermekük született, ám már külön élnek. A szakítás óta a bulvársajtó beszámolt arról, hogy Schwimmer randevúzott például Natalie Imbrugliával és Rochelle Ovittal.

Jennifer Aniston: A Jóbarátok főszereplői közül Jennifer Aniston mondhatja el magáról, hogy jól alakult a pályafutása 2004 óta, ugyanis amellett, hogy színésznőként sikerült bekerülnie az A-listás sztárok közé, még szépségikon is, akinek szépség- és wellness-rutinjáról, edzési programjáról és frizurájáról (ami a fodrásza szerint a Jóbarátok óta túl szőke, de erre Aniston csak legyint) rendszeresen cikkeznek.

Aniston magánélete azonban már nem alakult olyan szerencsésen, mint a szakmai élete, ugyanis 2005-ben elvált Brad Pittől, majd Vince Vaughn-nal alakított egy párt, de ez a kapcsolata is zátonyra futott, aztán 2017-ben Justin Theroux színésztől vált el.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló