Három férfi rokona erőszakolta meg eltűnése előtt Brittney Woodot



Nyomtalanul eltűnt emberek.Brittney Wood: A teóriák szerint a nagybátyja, Donnie Holland társaságában tartózkodott a 19 éves Brittney Wood, amikor 2012. május 30-án eltűnt. Akkoriban szexuális bűncselekmények miatt folyt nyomozás Holland ellen, és állítólag öngyilkos lett két nappal a lány eltűnése után.

Később kiderült, hogy Holland volt az Alabamában valaha volt legnagyobb szexuális bűncselekmények vezetője. A hatóság Wood több rokonát is megvádolta olyan bűncselekményekkel, mint például a vérfertőzés és a gyermekpornográfia.

Az is kiderült, hogy Wood 17 évesen kislányt szült. A rendőrségnek sikerült hozzáférnie az eltűnt lány privát Facebook-üzeneteihez, amelyekből kiderült, hogy az eltűnése előtt három nappal megerőszakolta három férfi rokona. Wood a mai napig nem került elő.

Matthew Pendergrast: 2000. december 1-jén tűnt el nyomtalanul az akkor 23 éves Matthew Pendergrast, aki a memphisi Rhodes College-ba indult a szokásos spanyol órájára. Az ügyben nyomozás indult, aminek köszönhetően hamarosan megtalálták Pendergrast autóját Arkansasban, ám a férfi nem került elő. A kutatócsoport azonban rábukkant az eltűnt farmerjára, pólójára és zoknijára, amiket egy rendezett kupacban hagytak hátra. A farmer zsebéből előkerült Pendergrast jogosítványa, készpénze és a hitelkártyái.

Az autó átvizsgálásakor egy cikket találtak, ami „Ezüst tündékről” és „a vízben járásról szólt”, hogy eggyé váljon a természettel. Egyes teóriák szerint Pendergrast megölte magát, és elmerült a környék mocsarába, míg egy másik szerint egy stoppos ölhette meg. Ami biztos, hogy máig nem tudni, hogy valójában mi történt vele.

Hannibal eltűnt gyermekei: A Murphy-barlangok (vagy Hannibal-barlang) falaira rendszeresen rajzoló 10 éves Billy Hoag, 13 éves Joey Hoag és a 14 éves Craig Dowell zseblámpával indult el a helyszínre 1967. május 10-én.

A 14 éves Lynn Strube azt állította, hogy látta a társaságot a barlangok felé haladni aznap. A gyerekek bementek a barlangokba, de onnan soha többé nem mentek haza. Az eltűnt fiatalokat tíz napon keresztül keresték, de nem sikerült megtalálni őket.

Egyes elméletek szerint a gyerekek el sem jutottak a barlangokhoz, mert elrabolták őket, de más teória szerint a fiúk egyszerűen megszöktek otthonról. Az ügyet a mai napig nem sikerült megoldani.

Rico Harris: A 37 éves, egykori profi kosárlabdázó, Rico Omarr Harris úgy döntött, hogy felhagy a kábítószeres, alkoholista, börtönbüntetésekkel tarkított életmódjával és új életet kezd. 2014-ben már 2 éve alkotott egy párt Jennifer Song-szal, akinek beköltözött a seattle-i otthonába.

Harris azonban még ugyanebben az évben ismét kábítószerhez és alkoholhoz nyúlt, viszont ismét elhatározta, hogy elhagyja a függősségeit. 2014. október 8-án azt mondta a barátnőjének, hogy elmegy kicsit megnézni a várost. Amikor még este 8-ra sem ért haza, Song üzenetet küldött neki, amire Harris azt válaszolta, hogy Oregonon keresztül vezet a Seattle előtti otthona, Alhambra felé.

Harris hajnali 2 órára az anyja házához érkezett, ám az asszony rögtön látta, hogy valami nincs rendben vele, ugyanis szerinte a férfi ivott. Aznap este 10 óra 30 perckor visszaindult Seattle-be, méghozzá úgy, hogy egy szemhunyásnyit sem aludt.

Hajnali 1 órakor, amikor már 40 órája ébren volt, felhívta a barátnőjét. Ezután Song elaludt és 8 órakor arra ébredt, hogy Harris ismét felhívta, és elmondta, hogy Sacramento közelében jár. Song próbálta visszahívni a barátját, de 10:44 után a férfi egyáltalán nem fogadta a nő hívásait. Harris soha nem érkezett meg Seattle-be.

Október 13-án a Yolo megyei seriff helyettese felfedezte Harris autóját, majd egy férfi megtalálta a hátizsákját az úton, és átadta azt a rendőrségnek. Az máig nem derült ki, hogy mi történt Harrisszel, és életben van-e még.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló