Autó-teszt



Mit mesél a személyiségedről, a kocsiban elfoglalt kedvenc helyed?
Ha kíváncsi vagy, hogy egy dán pszichológuscsoport szerint mit árul el rólad az, hogy hol ülsz a legszívesebben az autóban, akkor válaszd ki az alábbi képek közül azt az ülést, amelyet rendszeresen elfoglalsz, majd olvasd el a neked szóló elemzést!1. Vezető ülés – erős és határozott: Ha a sofőrülés a kedvenced, mert imádsz vezetni, akkor a dán pszichológuscsoport szerint ez azt árulja el rólad, hogy elképesztően erős, elszánt személyiséggel megáldott ember vagy, aki nagyon jól tudja, hogy mit akar az élettől. Szilárd akaratoddal mindig eléred a céljaidat és valóra váltod a vágyaidat.

A kedvenc helyed azt elmeséli rólad, hogy a legtöbben a vezetőt látják benned, vagy szeretnék, hogy azzá válj, és mutasd nekik utat. Ha imádsz a vezető ülésen elhelyezkedni, akkor annyira erős a személyiséged, hogy az inspirálóan hat mindenkire a környezetedben.

2. Anyós ülés – minden körülmények között tökéletes barát: Ha azt szereted a legjobban, ha az anyósülésen foglalhatsz helyet az autóban, akkor a dán pszichológuscsoport szerint ez azt árulja el rólad, hogy az emberek tökéletes barátnak tartanak, amiben egyáltalán nem tévednek, elvégre rendkívül empatikus vagy.

Amikor a környezetedben valakinek valamilyen problémája akad, akkor teljesen biztos, hogy te vagy az első, akinek elmondja, hogy mi a gondja. Ez még akkor is jellemző, ha nem tudsz tanácsot adni az adott ügyben, nem tudsz megoldással szolgálni, ugyanis az ismerőseidre már a kellemes jelenléted is nyugtatóan hat. Ha a vezető mellett ülés a kedvenced, akkor az érzelmi intelligenciád elképesztően erős, ami az interperszonális kommunikációdban is megmutatkozik.

3. Hátsó vezetőoldali ülés – vidám és optimista hozzáállás: Ha a legszívesebben a hátsó vezetőoldali ülést foglalod el az autóban, akkor a dán pszichológuscsoport szerint ez azt árulja el rólad, hogy az életszemléleted jellemzően vidám és optimista. A temperamentumod miatt ritkán leszel dühös, és a legnehezebb helyzetekben is képes vagy meglátni a pozitívumot.

Függetlenül attól, hogy az élet milyen akadály elé állít, te rendkívüli érettséggel oldod meg azt. A különféle helyzeteket minden esetben a logikára hagyatkozva elemzed, de azért a megérzéseidre is bátran hagyatkozol. Az emberek szeretik a társaságodat, mivel derűsebbé teszed az életükbe.

4. Jobb hátsó ülés – türelmes és előrelátó: Ha a jobb hátsó ülés a kedvenc helyed az autóban, akkor a dán pszichológuscsoport szerint elmondható rólad, hogy hihetetlenül türelmes teremtés vagy, és igazán pontosan, precízen készülsz a jövő eseményeire. Habár az előrelátás is jellemző rád, ez mégsem egyenlő azzal, hogy nem élsz a jelenben, ugyanis csak szeretsz mindenre időben felkészülni.

Ha az autóban a jobb hátsó ülés a kedvenc helyed, akkor nem szokásod az azonnali reagálás, és nem robbansz rögtön, ha történik valami. Te sokkal inkább átgondolod az adott helyzetet, és csak ezt követően döntöd el, hogy hogyan fogsz cselekedni.

A választásod értelmében az is elmondható rólad, hogy mindent elérsz az életben, amit szeretnél. Az emberek leginkább azért szeretnek veled lenni, mert tudják, hogy mindenre gondolsz.

5. Középső ülés – empatikus vagy és hatalmas szíved van: Ha a középső ülést szereted elfoglalni az autóban, akkor a dán pszichológuscsoport szerint ez azt árulja el a személyiségedről, hogy szerethető vagy, és ez az, amit az emberek a legjobban szeretnek benned.

Rólad elmondható, hogy mindig kedves és odaadó vagy, különösen akkor, amikor a szeretteidről van szó. A kedvenc ülésed alapján igazán magas érzelmi intelligenciával rendelkezel, ezért mélyen megérted mindenkit, de főleg a barátaidat. A környezeted általában erősen ragaszkodik hozzád, hiszen tudják rólad, hogy átérzed mások helyzetét és képes vagy bárkivel azonosulni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló