Melyik énedet kell megélned tavasszal?Az általad választott lap alapján kiderül, hogy a személyiséged mely oldalát kell megtapasztalnod az évszakban.1. A szerető: A személyiséged szerető oldalát kell előtérbe helyezned tavasszal. Ez azt jelenti, hogy merd átadni magad a szerelemnek, bátran engedd szabadjára a forróvérű, szenvedélyes énedet, és fedezd fel magadban a nyers ősi szexuális erőt!

Ha megtapasztalod a szerető oldaladat, akkor egy teljesen új szinten tapasztalhatod meg a testiséget, ha ezt beengeded az életedbe. A tavaszi hónapokban légy vad, szexi, barátkozz meg a nőiességeddel, férfiasságoddal, amit erősíts meg!

2. A hős: Ha úgy érzed, hogy szeretnél segíteni másokon, akkor segíts azoknak, akiknek erre tényleg szüksége van! Az évszakban viselkedj igazi hősként, légy önzetlen, tégy szívességet, mutasd meg, hogy milyen hatalmas erő a szeretet és a jóság. Bátran tégy jó dolgokat az emberekkel, ragyogd be az életüket, mert ezáltal neked is csodás dolgokban lehet részed!

3. A tanár: A személyiséged tanár oldalát kell megtapasztalnod tavasszal. Ez azt jelenti, hogy valamit nagyon tudsz, de talán még nem jöttél rá, hogy mit. Ami biztos, hogy meg kell osztanod ezt a tudásodat másokkal az évszakban.

Tanítsd meg az embereket szeretni, bízni, hinni, adj nekik a bölcsességedből, segíts nekik elsajátítani azt, amit a legjobban tudsz, vagy tanuld meg velük, amit még neked is meg kell tanulnod! Bátran lépj elő mesterként tavasszal, mert csodás élményekben lesz részed a tanítványaidnak köszönhetően.

4. Szent ember: Engedd, hogy átjárja az életedet a hit, tapasztaltad meg a visszavonultság és a békesség érzetét! Szakíts minél több időt arra, hogy egyedül légy. Figyelj befelé, tarts önvizsgálatot, fedezd fel magadban a szent embert, a hitet, a reményt, az optimizmust és a bölcsességet a tavaszi hónapokban!

5. A kereső: A személyiséged kereső oldalát kell előtérbe hoznod tavasszal. Ez azt jelenti, hogy keresd meg a boldogságodat, az életcélodat és a lelki békédet az évszakban! Ideje, hogy megtaláld önmagad, vagy az álmaid megvalósításának kulcsát.

Teljesen biztos, hogy izgalmas és kalandos utazásban lesz részed, hogy sok mindent megtapasztalhatsz az évszakban. Az utad még csak most kezdődik, s míg elérsz a célig, addig nagyon sok olyan dologgal leszel gazdagabb, ami a fejlődésedet szolgálja.

6. A hedonista: Ideje, hogy ne csak munkával töltsd az életedet, ne csak másokra fordítsd az idődet, energiádat, pénzedet, hanem saját magadra is! Bátran vedd meg magadnak, amit szeretnél, szeresd jobban magad és kényeztesd kicsit többet a lelked! Ne sajnáld az időt és az energiát önmagadtól és ne foglalkozz folyton másokkal! Most a saját testi és lelki szükségleteidről gondoskodj! Ideje, hogy élvezd az életet!

7. A pusztító: A személyiséged pusztító oldalát kell megtapasztalnod tavasszal. Ez azonban nem azt jelenti, hogy állj neki szétverni a szobádat és taposs el másokat, ugyanis pozitív értelemben is lehet pusztítani!

Így például ne tűrd tovább a testi vagy lelki bántalmazást, hanem bátran lépj fel ellene az évszakban! Ugyanígy szakítsd meg azokat a kapcsolataidat, amelyek nem okoznak örömöt, nem szolgálnak, hanem csak tehernek érzed azokat!

Égesd fel magad mögött a már nem járható hidakat! Az sincs kizárva, hogy a tavaszi hónapokban jön el az ideje annak, hogy új munkát keress vagy elköltözz. Bátran lépj ki a komfortzónádból az évszakban!

8. A szószóló: Bátran foglalj álláspontot, és lelkesen, de ne durván próbálj rábeszélni másokat, hogy támogassanak az ügyedben! Az évszakban ne nyelj le semmit, ne kerüld a konfliktust, hanem őszintén mondd ki, ha valami a szívedet nyomja és hagyd, hogy a szavak szabadon áramoljanak!

 

9. A lázadó: Bátran engedd el azt, ami nem tesz boldoggá, vagy tégy lépéseket annak érdekében, hogy változzon! Őszintén mondd ki az érzéseidet, a gondolataid és állj ki saját magad, valamint mások mellett! Senkinek se engedd, hogy elnyomjon, befolyásoljon vagy megmondja, hogy mit tegyél!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló