Egy törzsi maszk elárulja, hogy mi a titkos eszközöd az életben



Válassz egyet az alábbi törzsi maszkok közül, majd olvasd el a neked szóló elemzést!1. Segítségnyújtás és önzetlenség: Igazi segítő lélekként mindig elsőként ajánlod fel a segítségedet annak, aki bajba került. Ennek hála a környezetedben élők nagyon jól tudják, hogy rád mindig számíthatnak, ezért sokszor téged keresnek meg, ha valamilyen nehézségük támadt. Habár soha nem kérsz semmit a segítségedért cserébe, mégis arra motiválod a többieket, hogy hasonlóképpen cselekedjenek. Valójában te rengeteget kapsz vissza, mert olyan csodás kapcsolataid vannak.

2. Humor és humorérzék: Jellemző rád, hogy élvezed az életet, szereted jól érezni magad, és kicsit sem érdekel, hogy mások milyen véleménnyel vannak rólad. Te olyan szabad vagy, amiről mások legfeljebb álmodozni mernek.

Te a humort használod arra, hogy jobb kedvre deríts másokat magad körül, és arra, hogy jól érezzék magukat a társaságodban. Meggyőződésed szerint az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig mindent komolyan vegyünk.

3. Titokzatosság és csend: Te olyan személy vagy, aki rejtélyes, titokzatos, szinte megfoghatatlan. Rejlik benned egyfajta titokzatos erő, aminek senki sem tud ellenállni, ezért mágnesként vonzod magadhoz az embereket.

Habár nagyon jól tudod, hogy milyen képességekkel rendelkezel, mégis azzal is tisztában vagy, hogy az a helyes, ha szerény és alázatos maradsz. Introvertált személyiségként általában egyedül töltöd az idődet.

Amikor azonban erre esély van, akkor könnyen a középpontba kerülsz. Rengeteg trükk van a tarsolyodban, de inkább hagyod találgatni az embereket.

4. Erő és karizma: Rólad elmondható, hogy egy nagyon erős és karizmatikus vezető vagy. Emellett szigorú, de barátságos teremtés vagy, attól függően, hogy éppen milyen helyzetbe kerültél. Az emberek tisztában vannak azzal, hogy megbízhatnak benned, de azt is tudják, hogy komoly következményei lennének, ha kikezdenek veled. Sokat dolgoztál azért, hogy elnyerd az emberek tiszteletét, ezért a titkos eszközödet arra kell bevetned, hogy pozitív változás hozz a világba.

5. Erő és bátorság: Benned olyan óriási tűz lobog, amely nagyszerű harcossá tesz. Soha nem adod fel, és nem engeded, hogy mások eltántorítsanak a magad elé kitűzött céloktól. Tele vagy energiával és erővel, amivel képes vagy a környezetedben élőket is táplálni. Esetedben mindegy, hogy milyen nehézségek elé állít az élet, mert soha nem ijedsz meg, nem riadsz vissza a veszélytől, amivel mosolyogva nézel szembe.

Habár elképesztően bátor és intelligens személy vagy, mégse feledd, hogy néha a csapatmunkával messzebbre jutsz!

6. Düh és őrület: Könnyen lehet, hogy most valamiféle belső harcot vívsz az életedben, ám fontos az irányításod alatt tartanod az érzelmeidet. A legjobb az lesz, ha hátralépsz egyet, kerülöd a konfrontációkat, ugyanis később nagyon megbánnád, ha robbansz. Soha ne feledd, hogy mindig van, akire számíthatsz, aki segít átvészelni még a legnehezebb időket is.

7. Beszéd és szavak: Rólad elmondható, hogy összhangban vagy az érzelmeiddel, amiket bátran kimutatsz, azt sem bánva, hogy ezzel a sebezhetőségedet is nyilvánvalóvá teszed. Nagyon jól tudod, hogy a szavaknak milyen ereje van, de ezt az erőt soha nem veted be arra, hogy másokat megsebezz. Mindig gondolkodsz, még mielőtt megszólalsz, ugyanis felméred a szavaid lehetséges következményeit. Hála a költői elmédnek, képes vagy mesés dolgokat létrehozni az életben.

8. Intuíció és empatikusság: Tekintve, hogy hihetetlenül empatikus vagy, könnyedén olvasol mások gondolataiban, de arra is képes vagy, hogy érzelmileg kapcsolódj hozzájuk az élet bármely területén.

Viszont a képességedet nem használod manipulációra, ugyanis inkább arra fordítod, hogy javíts a környezetedben élők közérzetén, ugyanis ezáltal te is sokkal jobban érzed magad a bőrödben. Mások elítélése helyett először igyekszel beleképzelni magad a helyzetükbe, valamint próbálsz segíteni a problémáik megoldásában. Tiszta, jó ember vagy.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló