Balszerencseűző cigánymágiákVess véget a pechszériának az alábbi varázslatokkal, amelyeket a legjobb szombaton elvégezni.Isten óvjon a balszerencsétől: Ahhoz, hogy ezt a balszerencseűző cigánymágiát elvégezd, szükséged lesz 3 befőttes üvegre, 9 gerezd fokhagymára és néhány rózsatövisre. Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd azzal a szertartást, hogy a fokhagymagerezdekbe szúrod a töviseket.

Ha ezzel kész vagy, akkor tégy három gerezdet minden befőttes üvegbe, majd ásd el a tégelyeket egy templom közelébe úgy, hogy közben a Miatyánkot mondod, aminek a végén így szólj:

„Isten segítsen rajtam, és szabadítson meg a balszerencsétől. Ámen.”

Ha elástad a befőttes üvegeket, akkor végeztél is a szertartással.

Balszerencse-törő mágia: Ha ezzel a balszerencseűző cigánymágiával szeretnél véget vetni a peches időszakodnak, akkor szükséged lesz 7 db gallyra, amiket úgy gyűjts össze, hogy elmész sétálni, és az utad során összegyűjtöd a földről a gallyakat. Azért pont hetet, mert a hét napjait fogják jelképezni.

A hagyomány szerint hétfőre kőris, keddre bükk, szerdára szil, csütörtökre tölgy, péntekre vadgesztenye, szombatra tiszafa, vasárnapra bodza gallyra van szükség. Ha neked nem sikerül minden napra másik gallyat szerezned, és ugyanazt a fajtát használod végig, akkor az sem baj.

Miután összegyűjtötted a gallyakat, menj haza és minden nap égess el közülük egyet úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét, valamint elképzeled, hogy a szerencse hogyan jelenik meg az életedben:

„A balszerencse megtört, ismét a jó szerencsét köszöntöm.”

Viszlát balszerencse varázs: Ha úgy döntöttél, hogy ezzel a balszerencseűző cigánymágiával szeretnéd megszakítani a pechszériádat, akkor szükséged lesz papírra, tollra, egy marék szögre és néhány hajszáladra.

Miután előkészítetted a kellékeket menj ki a szabadba, ahol egy csendes, nyugodt helyen elvégezheted a szertartást. Ha megtaláltad ezt a helyet, akkor írd le a papírra a „balszerencse” szót vagy a problémáidat, amelyektől meg szeretnél szabadulni.

Ezután áss egy gödröt, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„Megelégeltem a szerencsétlenséget, ideje magam mögött hagynom a pechemet. Itt hagyom a földnek, kezdjen vele, amit akar, de engem mostantól ne kövessen, ne akadályozzon a balszerencse. Ég vele!”

A varázsszavak után helyezed a gödörbe a papírt, a néhány hajszáladat és a maroknyi szöget, aztán temesd be jól a gödröt. Ha ezzel is kész vagy, akkor végeztél is.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló