Erre a leckére számíthatsz a Szaturnusz retrográd időszakában!Neked mit tanít meg a bolygó június 1-től október 22-ig?Kos: A retrográd Szaturnusz megtanít téged arra, hogy a barátok jönnek-mennek az életben, de a legjobbak minden esetben hűségesek maradnak hozzád. Néhány ismerősöd nem volt elérhető mostanában, ezért velük kapcsolatban el kell döntened, hogy akarsz-e kapcsolatot tartani azokkal, akikre nem számíthatsz száz százalékig. A Szaturnusz retrográd időszaka arra is kiváló, hogy elővedd a régi céljaidat és álmaidat.

Bika: A Szaturnusz retrográd hatására úgy érezheted, hogy ideje kibontakoztatnod a tehetségedet és egy kreatívabb területen próbálnád ki magad. Ha így van, akkor most megvalósíthatod a szakmai céljaidat.

Ikrek: Szokatlanul elmélkedő és meditatív állapotba hoz téged a retrográd Szaturnusz. Ennek oka az, hogy Ikrek jegyűként állandó szükséged van a fejlődésre és az új információkra. Ha ebben az időszakban úgy döntesz, hogy valami újat tanulsz, akkor azzal kielégítheted a tudásszomjadat.

Rák: Azt tanítja meg neked a Szaturnusz retrográd, hogy a partnerségek csak szilárd szabályok lefektetése és betartása estén működnek jól. Az október 22-ig tartó időszakban megtanulhatod a kölcsönös tiszteletet, valamint rá fogsz jönni, hogy mikor volt elég a drámából azokkal az emberekkel, akik csak érzelmi sérülést és frusztrációt okoznak neked. A Szaturnusz retrográd hatására képes leszel továbblépni és felszámolni a mérgező helyzeteket.

Oroszlán: A Szaturnusz retrográd időszakában újragondolhatod, hogy mit jelentenek számodra a kapcsolatok és hogyan alakíthatsz ki a legkevesebb drámával, kölcsönös tiszteleten és rengeteg szereteten alapuló kapcsolatot.

Szűz: A csillagjegyed alapján szereted a napi rutint, ám a Szaturnusz retrográd megtanítja neked, hogy nem kell teljesen elkötelezned magad amellett. Ne idegesítsd magad hétköznapi dolgokon, és változtass egy kicsit a rendszeres tevékenységeiden az október 22-ig tartó időszakban!

Mérleg: Habár az asztrológia szerint a Szaturnusz egy korlátozó bolygó, mégis a retrográd időszakát mesésnek fogod érezni, a nehéz energiákat pedig sokkal könnyebbnek éled meg, mint mások. Esetedben a Szaturnusz retrográd a szerelmi elköteleződést mélyítheti október 22-ig.

Skorpió: Ha az elmúlt hónapokban nem alakult túl jól az otthoni élted, akkor a Szaturnusz retrográd időszakában esélyed lesz arra, hogy javíts a dolgokon. Október 22-ig használd ki annak lehetőségét, hogy megváltoztasd egy élethelyzetedet vagy újra elköteleződj.

Ha úgy ítéled meg, hogy ez a helyzet már nem működik, akkor nyugodtan hátrahagyhatod. A Szaturnusz retrográd időszakában közelebb kerülhetsz a gyökereidhez, felmenőidhez is.

Nyilas: A Szaturnusz retrográd időszakában úgy érezheted, hogy sok a üres beszéd körülötted, ezért október 22-ig törekedj arra, hogy légy tényszerű és reális ezekkel kapcsolatban. Emellett számíts arra, hogy olyan félrevezető információkat kapsz, amelyek miatt elbizonytalanodsz egy általad eddig igaznak hitt, hozzád közel álló személlyel, vagy helyzettel kapcsolatban.

Bak: A Szaturnusz retrográd arra akar tanítani meg, hogy ahelyett, hogy azzal foglalkozol, hogy mennyi pénze van másoknak, inkább a saját birodalmad felépítésével foglalkozz! Ha ezt megteszed, akkor érezni fogod, hogy másokkal egyenrangú vagy, az önbizalmad pedig megnő. Ha van miből, akkor adakozz ebben az időszakban!

Vízöntő: A Szaturnusz retrográd időszakában fel kell hagynod azzal, hogy állandó nyomás alatt tartod magad azért, hogy alkalmazkodó felnőtt légy, és inkább meg kell mutatnod a belső világodat másoknak. Ez azért is fontos, mert nagy hasznát veheted az álmaid, céljaid megvalósításában. Október 22-ig az a legfontosabb, hogy kezdd el jobban élvezni az életet és építsd újra magad!

Halak: A Szaturnusz retrográd időszakában azon kell elgondolkodnod, hogy milyen irányba akarsz elindulni az életben. Erre a tranzitra gondolj úgy, mint egy üres lapra, amire megírhatod a saját történetedet. Vedd a kezedbe a sorsod!

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló