Ilyen hatást gyakorol rád a nyári napforduló!



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mire számíthatsz a következő hetekben.Kos: A horoszkóp szerint a nyári napforduló hatására elég valószínű, hogy valamiféle családi nyomás nehezedik rád. Ez megvalósulhat például úgy, hogy az egyik rokonod a szokottnál nagyobb figyelemre vágyik, vagy egy otthoni gond miatt lesznek mozgalmasabbak a mindennapjaid.

Bika: Bika jegyed alapján, ha utazást tervezel, akkor felejthetetlen élményekre számíthatsz a nyári napfordulótól. Ugyanakkor az is lehet, hogy egy nagyszabású családi esemény szakít ki a mindennapok egyhangúságából, néhány kellemes találkozással körítve.

Ikrek: Ikrek jegyűként a kikapcsolódás iránti vágyad erősödhet fel a nyári napforduló hatására, aminek oka leginkább az, hogy mostanában leginkább azzal foglalkoztál, hogy kibontakoztasd a tehetségedet és megvalósítsd az álmaidat. Valószínűleg ez sikerült is és learathattad a kemény munkád gyümölcsét.

Rák: A horoszkóp szerint téged tesz a legboldogabbá a nyári napforduló! Most itt a tökéletes alkalom arra, hogy új terveket találj ki és valósíts meg. Ami még ennél is boldogabbá tehet, az Rák jegyed alapján természetesen egy remek családi utazás azokkal, akiket a legjobban szeretsz.

Oroszlán: Oroszlán jegyed alapján jellemző rád, hogy mindig vágysz arra, hogy az átlagosnál különlegesebb bánásmódban részesítsenek. Ez a nyári napforduló hatására sem változik, ugyanis most is csak arra vágysz, hogy napközben elkényeztessenek, este pedig pezsgőt kortyolgatva és epret falatozva csodálnád a csillagokat, mint egy uralkodó.

Szűz: Szűz jegyed alapján arra számíthatsz a nyári napfordulótól, hogy egyáltalán nem fogsz unatkozni, amit kicsit sem bánsz, mivel büszkeséggel tölt el, hogy fontos feladatok megvalósításával foglalkozhatsz.

A nyári napforduló energiáinak köszönhetően az a szerencsés helyzet áll elő, hogy a kollégáiddal teljesen egy hullámhosszra kerültök, aminek eredményeként a közös munka öröm lesz szenvedés helyett. Ugyanez lehet az oka annak, hogy most nem érdekel különösebben a nyaralás, mert a szabadságnál sokkal jobban érdekelnek a különböző feladatok, amelyek elvégzése számodra felér egy vakációval.

Mérleg: Mérleg jegyűként arra számíthatsz, hogy a nyári napforduló elhozza neked az „év lehetőségét” a karriered terén. Ha sok ideje vártál arra, hogy felfedezd a tehetségedet és alaposan megfizessenek a teljesítményedért, akkor végre elérkezett ennek az ideje!


Skorpió: Habár most ért véget a tanév, mégis Skorpióként számodra a nyári napfordulóval jön el a tanulás, vagy a később kamatoztatható tapasztalatok gyűjtésének időszaka. Természetesen nemcsak iskolában lehet tanulni, ezért a dolgod most az, hogy járj nyitott szemmel és füllel a világban, valamint tudatosan bővítsd az ismereteidet!

Nyilas: Nyilas jegyed alapján teljesen biztos lehetsz abban, hogy egy percig sem fogsz unatkozni a nyári napfordulóval kezdődő időszakban! Számodra a nyári napforduló egy fontos mérföldkő 2022-ben, ugyanis végre sikerül rátalálnod a belső békédre, amit régóta hiába kerestél, pedig igenis megérdemelted.

Bak: Bak jegyűként arra számíthatsz, hogy a nyári napforduló utáni hetekben olyan magánéleti vagy munkahelyi helyzetben találhatod magad, amely megoldása rengeteg idődbe és energiádba kerül majd. Ugyanakkor egy igazi Baknak ez nem jelenthet kihívást, sőt, ha valaki, akkor te képes vagy profitálni még egy ilyen idegőrlő helyzetből is!

Vízöntő: A horoszkóp szerint Vízöntőként arra számíthatsz, hogy a nyári napforduló ráébreszt arra, hogy újra kell tervezned néhány dolgot, ha testileg és lelkileg jól akarod érezni magad. Ebben segíthet, ha átnézed a legújabb kutatási eredményeket, amelyek akár gyökerestül is megváltoztathatják az eddigi elképzeléseidet és célkitűzéseidet.

Halak: Halak jegyed alapján a szülői ösztöneidet ébresztheti fel a nyári napforduló, ezért erős vágyat érezhetsz, hogy gyerekekkel töltsd az idődet, vagy valamilyen alkotói tevékenységgel foglalkozz.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló