Tudd meg, hogy milyen hatással lesz rád a retrográd Jupiter a Kosban!Mire számíthatsz július 28-tól november 28-ig?Kos: Arra motivál a retrográd Jupiter, hogy mutass több áldozatot, és dolgozz azon, hogy ne csak te, hanem mások is reflektorfénybe kerüljenek! Hamarosan visszatér a „szerencséd”, ugyanis újra mindenben sikert fogsz aratni, de csak abban az esetben, ha képes leszel kicsit hátralépni.

Bika: A retrográd Jupiter megmutatja neked, hogy nemcsak rendben van, hanem szükséges is, hogy befogadd az ismeretlent, mert ez elengedhetetlen ahhoz, hogy megtaláld az igazi önmagadat.

Ikrek: A retrográd Jupiter arra kér, hogy vizsgáld meg, hogy mostanában mennyire valódiak a barátságaid, ugyanis hajlamos vagy a felületességre, ami a baráti kapcsolataidon is meglátszik. Ebben az időszakban minden esélyed megvan arra, hogy rátalálj az igazi közösségedre, ahol önmagadat adhatod.

Rák: A retrográd Jupiter arra motivál, hogy gondold át a karriered, mert az tükrözi az identitásod, viszont nem azonos veled! Ha szereted, amit csinálsz, vagy sem, ha büszke vagy rá, ha nem, mindenképpen meg kell értened, hogy a jelenlegi munkád nem az, aki igazából vagy.

Oroszlán: Túl sok korlátot szabtál meg magadnak, és azzal csak áltatod magad, ha azt gondolod, hogy ezeket mások szabták meg neked. Az igazság, amire rá kell jönnöd az, hogy a saját félelmeid miatt nem mersz belevágni az új kalandokba. Ebben az időszakban kiderül, hogy elég bátor vagy-e a korlátok lebontásához.

Szűz: Ebben az időszakban fontos, hogy elgondolkodj azon a szabadságon, amelyről azt hiszed, hogy elvesztetted, és értsd meg, hogy az továbbra is a tied, csak rá kell jönnöd, hogy senkinek sem vagy a lekötelezettje.

Mérleg: Most a saját identitástudatod fontosabb lesz, mint az, hogy milyen társ vagy egy párkapcsolatban. Ha nincs párod, akkor azt kell megvizsgálnod, hogy milyen elvárásaid vannak a társkeresésben. A retrográd Jupiter idején dolgozz azon, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy egyensúlyt teremts a párkapcsolati „adok-kapok” kérdésben.

Skorpió: Neked nagyon sok kötelezettséged van, viszont nem tudsz mindig különbséget tenni a fontos és a sürgős ügyek között, ami miatt olykor rossz dolgokra pazarlod az időt. A retrográd Jupiter arra szeretne megtanítani arra, hogy ismerd fel, hogy mi a legfontosabb a számodra!

Nyilas: Mivel a Jupiter az uralkodó bolygód, ezért ez a mostani egy rendkívül megfontolt időszak lesz a számodra. Most ki kell találnod egy módszert, amellyel képes leszel megőrizni a mesés spontaneitást és a csodás örömöket úgy, hogy közben nem teszed ki veszélynek magad és másokat!

Bak: Bak jegyűként arra hívja fel a figyelmedet a retrográd Jupiter, hogy nem a szüleid, a testvéreid, vagy a tágabb családod, hanem kizárólag te magad vagy a lényeg! Nincs jelentősége annak, hogy mások mit gondolnak rólad, ezért ebben az időszakban azt kell megtanulnod, hogy a család rosszallása nem a te problémád, számodra az semmit sem jelent.

Ne feledd, hogy mindenki a saját egyediségében tökéletes, ezért törekedj azon vágyad legyőzésére, hogy másokhoz hasonló légy!

Vízöntő: Vízöntő jegyed alapján előfordul, hogy a magasztos ötleteid meggátolnak a gyakorlatias cselekvésben, ezért a július 28-tól november 28-ig tartó Jupiter retrográd arra motivál, hogy ne gondolkodj olyan sokat.

Hajlamos vagy túl sok időt tölteni a gondolataidba merülve, ezért ebben az időszakban meg kell tanuld a jelenre koncentrálni, arra, hogy mit tehetsz meg ma, ebben a pillanatban azért, hogy boldogabbnak érezd magad!

Halak: Nem az számít, hogy mennyi pénzed van, vagy mennyit szeretnél, mert az igazi bőség belülről fakad. Ez az időszak tehát számodra azokról a dolgokról szól, amelyeket nem vehetsz meg, és arról, hogy azokat hogyan vonzhatod magadhoz azzal, hogy csak örömmel éled meg a jelen pillanatait.

Ha ezt eddig nem tetted meg, akkor érdemes hálanaplót kezdened, amibe minden nap írd le, hogy aznap mi tett boldoggá! Ha megteszed, akkor hamarosan meglátod, hogy ez mennyi mindenre megtanít!

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló