Senki sem tudja, hogy mi történt Paige Renkoski-val



Különös körülmények között eltűnt emberek, akiket soha nem sikerült megtalálni.Paige Renkoski: Utoljára 1990-ben látták Paige Renkoski-t, az autója mellett az I-96-os út michigani kijáratának közelében. Később csak a nő pénztárcáját és a cipőjét találták meg az elhagyatott kocsijában.

Hat hónappal Renkoski eltűnése után a rendőrség kapott egy levelet és térképet. Mivel a térkép érthetetlen volt, ezért a rendőrség nem fűzött nagy reményeket ahhoz, hogy jó helyen keresik a nőt, akit azóta sem sikerült megtalálni.

Bobby Dunbar: 1912-ben a 4 éves Bobby a szüleivel kirándult Louisianában, a Swayze-tónál, amikor nyomtalanul eltűnt. A szülők mindenhol keresték, a rendőrség pedig gyerekrablásként kezelte az ügyet.

Nyolc hónappal később a rendőrségi nyomozás elvezetett egy William Cantwell Winters nevű férfihoz, ugyanis egy 4 év körüli, a leírás alapján Bobbyhoz hasonló gyerekkel látták együtt Mississippiben.

Amikor a hatóság kihallgatta a férfit, akkor megjelent Julia Anderson, aki azt állította a kisfiú neve Bruce, az ő gyereke, Winters pedig a gyerek nagybácsija. Anderson vallomása ellenére a Dunbar család továbbra is biztosra vette, hogy Bruce valójában Bobby, akit Anderson rabolt el.

Mivel 1912-ben még nem létezett DNS-vizsgálat, emiatt a bíróság csak a két család elmondása alapján hozhatott ítéletet, aminek értelmében Bruce tényleg az eltűnt Bobby. Az ügyben az igazi fordulat 1966-ban következett be, ugyanis az ekkor meghalt Bobby Dunbar, akinek a fia, Bobby Dunbar Jr. DNS-tesztet csináltatott.

A vizsgálat eredményéből kiderült, hogy se neki, se az apjának nincs köze a Dunbar családhoz, tehát a gyereknek tényleg Julia és Bruce Anderson voltak a szülei. A Dunbar család tehát szerzett magának egy másik gyereket, akivel betöltötték az eltűnt fiú helyét, ám az soha nem derült ki, hogy mi történt az igazi Bobbyval.

Jodi Huisentruit: 1995-ben tűnt el Jodi Huisentruit. Az iowai riporter hajnali fél 5-kor indult el a munkahelyére, amikor elrabolták. A nő eltűnése után a kocsija kulcsát az ajtózárban találták elhajlítva.

A nyomozás során gyűjtött bizonyítékok arra utaltak, hogy Huisentruit küzdött az elrablója ellen. Bár a riportert halottnak nyilvánították 2011-ben, mégis a rendőrség szerint még van remény az ügy megoldására.

A Beaumont gyerekek: 1966 januárjába három testvér úgy döntött, hogy elsétálnak a közeli a partszakaszhoz. A 9 éves Jane, a 7 éves Anna és a 4 éves Grant gyakran megtette ezt az utat egyedül, ezért a szülők nyugodt szívvel engedték el a testvéreket, mert nem gondolták, hogy baj lesz belőle.

A három ausztrál fiatal azonban soha ért haza ebből a sétából. Amikor a megbeszélt időpontra nem érkeztek meg a gyerekek, akkor az aggódó szülők elmentek a parthoz, ahol több szemtanú elmondta nekik, majd a rendőröknek is, hogy látták, hogy Anna, Jane és Grant egy szőke férfival beszélget és játszik.

Az ausztrál bűnügyi történelemben a Beaumont gyerekek keresése volt az egyik legnagyobb nyomozás. Az ország leghíresebb bűnügyével kapcsolatban számos elmélet született, de az igazság a mai napig rejtély.

Rebecca Coriam este: A Disney Wonder tengerjáró hajó legénységének tagjaként dolgozott Rebecca Coriam 2011-ben. Akik utoljára látták, azok azt állították, hogy a Bex becenevű lány telefonbeszélgetést folytatott, ami elég felkavaró lehetett a számára. Akadnak, akik szerint a Disney tudhat valamit Coriam eltűnéséről, ugyanis gyanúsan titkolózik a történtekről. A lány eltűnésének ügyében a mai napig folyik a nyomozás.

Mikelle Biggs: A fagyijára várt az arizonai Mesaban a 11 éves Mikelle Biggs 1999-ben. A kislány a nővérével volt, aki előrement, miután az anyukájuk szólt, hogy menjenek haza. Biggs 90 másodperccel később indult, és ennyi idő elég is volt, hogy a kislány nyomtalanul eltűnjön. Az eset annyira gyorsan történt, hogy Biggs kerékpárjának kereke még forgott, amikor észrevették az eltűnését. Soha nem derült ki, hogy mi történt a kislánnyal.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló