Varázslatok, amelyekkel visszacsábíthatod a volt párodatEzekkel a mágiákkal visszakaphatod az exedet, ha még van dolgotok együtt.Hódítsd vissza varázslat: Szükséged lesz 1 rózsaszín gyertyára, mézre, chilire, 3 magnetitre vagy mágnesre, vanília illatú füstölőre és egy képre a volt párodról. Kezdd a varázslatot azzal, hogy belekarcold a nevedet a rózsaszín gyertyába, majd kend be azt mézzel és szórd meg chilivel. Ezután helyezz el a gyertya körül háromszögben három magnetitet vagy mágnest és gyújts meg egy vanília illatú füstölőt.

Most fogj egy képet a volt a párodról, koncentrálj a vágyadra, majd csókold meg a fotót! Ezt követően gyújtsd meg a gyertyát, majd így szólj:

„Mézzel, tűzzel, vassal, de visszakaplak! Lángra lobbantom szívedet, égetően kívánd testemet és lelkemet, mert én úgy vágyom rád, hogy majd elemésztelek. Térj vissza hozzám szerelmem, érezd, amit irántad érzek!”

Összpontosíts az érzéseidre, amiket képzeletben gyűjts össze úgy, mintha csomagba raknád őket, majd küldd el a volt párod felé. Ismételd meg ezt a varázslatot a következő nyolc nap mindegyikén!

Rózsakvarc varázslat: Szükséged lesz 2 piros, lehetőleg szív alakú gyertyára, rózsaillatú füstölőre és annyi rózsakvarcra, amennyiből ki tudsz rakni egy kört. Kezdd a varázslatot azzal, hogy az egyik gyertyába karcold bele a nevedet és a születési dátumodat, míg a másikba annak a nevét és születési dátumát, akit vissza szeretnél szerezni. Ezután gyújtsd meg a rózsa illatú füstölőt és helyezd el a gyertyákat a rózsakvarcokból kirakott körbe.

Most meditálj egy kicsit, összpontosíts a vágyadra és képzeld el, hogy ismét összejöttök a volt pároddal. Ha úgy érzed, hogy felkészültél, akkor helyezd egymás mellé a gyertyákat, de elég távol egymástól.

Gyújtsd meg a gyertyákat és mondd el az alábbi varázsigét:

„Hétről-hétre, napról-napra, óráról-órára, percről-percre, egy közelebb kerülünk egymáshoz kedvesem. Már értelek, már érezlek, hadd legyek újra a partnered. Én vagyok a Sors keze, és újra összehozom e két szívet.”

Told egy kicsit közelebb egymáshoz a gyertyákat, amik között akkora legyen a távolság, hogy a következő hét nap mindegyikén ugyanígy elvégezhesd a varázslatot. Amikor a hetedik napon összeérnek a gyertyák, akkor így szólj:

„Eljött a nap, mikor a két félből újra egy lesz, térj vissza hozzám kedvesem!”

Homokóra mágia: Szükséged lesz 1 fekete gyertyára, tömjén füstölőre, 1 homokórára, 1 fémtálra, 2 kettőtöket ábrázoló fotóra. A fénykép egyike lehetőleg olyan legyen, ami a boldog időszakotokban készült, ahova szívesen visszaforgatnád az időt, míg a másik abból az időszakból származzon, amikor megromlott a kapcsolatotok. Ha nincs ilyen fotód, akkor a célnak az is megfelel, ha egy papírdarabra ráírod a neveteket, a szakítás évét, esetleg napját is.

Kezdd a rituálét azzal, hogy meggyújtod a gyertyát és a tömjén füstölőt. Most vegyél mély lélegzetet, ürítsd ki az elmédet, és amikor érzed, hogy teljesen megszállt a nyugalom, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Ami megtörtént az már a múlté, de én mégis fellebbentem a múlt fátylát, hogy visszapörgessem az időt.”

Fordítsd meg a homokórát és így szólj:

„Visszafordítom az idő homokját, visszatérünk oda, ahol még volt boldogság és nem vetült ránk a szakítás árnyéka.”

Ezután fogd a cetlit vagy a fényképet, ami a rossz időszakotokból származik, gyújtsd meg a gyertya lángjával és égesd el egy fémtálban, miközben így szólj:

„Pereg már az idő homokja, a szakítás nem történt meg, szíved még az enyém és a tiéd az enyém, visszatérünk abba az állapotba, amikor még csak a szerelem számított.”

A varázsige után képzeld el azt a legboldogabb időszakotokat, amelyhez szívesen visszaforgatnád az időt, majd amikor lepergett a homok, akkor mondd el az alábbi szöveget:

„Ott vagyunk, ahol a sorsunk jóra fordult, most új esélyt kaptunk. Térj vissza hozzám, hogy együtt kijavítsunk, amit elrontottunk!”

A varázsszavak után a dolgod már csak annyi, hogy biztonságos körülmények között égesd le a fekete gyertyát, és végeztél is.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló