Egyszerű februári kívánságvarázslatok



A választott kívánságvarázslatot bármelyik nap elvégezheted, de ugyanezt megteheted a vágyadnak megfelelő napon is, amit az alábbi táblázatból kereshetsz ki.Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete).

Vasárnap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld).

Kívánságmágia mézzel: Szükséged lesz 1 zárható üvegre, 1 fehér gyertyára, mézre, ásványvízre és cetlire. Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a fehér gyertyát, majd fogd a cetlit, amire írd rá a kívánságodat. Ha ezzel kész vagy, akkor fogd az üveget, amibe csurgass mézet, majd tedd bele a cetlit, miközben mondd el az alábbi varázsigét:

„Legyen olyan édes ez a hónap, mint a méz.”

A varázsszavak után önts az üvegbe ásványvizet, aztán zárd le, az alábbi szavak kíséretében:

„Méz és víz keveredjék, februárban a kívánságom teljesüljék.”

A varázsige után mondd ki hangosan, pontosan megfogalmazva a vágyadat, majd végezetül helyezd el az üveget egy biztos helyre, ahol hagyd ott február végéig.

Gyertyavarázs: Mivel februárban tartják Imbolc, a boszorkányok gyertyaszentelő ünnepét, ezért a legegyszerűbb gyertyavarázslat is működik a hónapban. Ha te is ezzel szeretnéd elérni, hogy a vágyad teljesüljön februárban, akkor szükséged lesz 1 fehér gyertyára.

Karcold bele egy szóval a kívánságodat, majd gyújtsd meg, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Ébredezik már a természet, az istennő lángja életet lehel a Földbe, és ahogy a fény közeleg, úgy közeledik napról napra az én vágyam is.”

A varázsszavak után minden nap gyújtsd meg a gyertyát és ismételd el a varázsigét, egészen addig, amíg valóra nem válik a kívánságod!

Bonbon kívánságvarázslat: Abban az esetben, ha úgy döntöttél, hogy ezzel a gyors és könnyű varázslattal szeretnéd elérni, hogy a vágyad teljesüljön februárban, akkor készíts elő egy 1 fehér gyertyát és 1 doboz bonbont.

Kezdd a szertartás azzal, hogy meggyújtod a gyertyát, majd fogd a kezedbe a doboz bonbont, amit mutass a Hold felé úgy, hogy közben így szólsz:

„Holdanya, áldd meg ezt az édes étket, hogy mire a végére érek, megkapjam azt, ami boldoggá tesz.”

A varázsszavak után nyisd ki a bonbont és egyél belőle egyet, miközben mondd el az alábbi varázsigét:

„Ahogy élvezem ezt a bonbont, úgy fogom élvezni azt is, ahogy a hónapban megvalósul a kívánságom.”

A varázsszavak után fogalmazd meg hangosan és pontosan a vágyadat, amit szeretnél, hogy valóra váljon, miközben képzeld is el, hogy teljesül! A többi bonbont hagyd az oltárodon, majd minden nap egyél belőle egyet úgy, hogy közben képzeld el, hogy megvalósul a kívánságod.

Váltsd valóra a szíved vágyát: Ha úgy döntöttél, hogy ezzel a vágyteljesítő szertartással szeretnéd elérni, hogy egy hónapon belül valóra váljon a kívánságod, akkor szükséged lesz 1 fehér gyertyára, piros varrható anyagra és cetlire.

Azzal kell kezdened a varázslatot, hogy meggyújtod a fehér gyertyát, majd fogd a cetlit, amire írd le a lehető legpontosabban a kívánságodat. Ha ezzel kész vagy, akkor vágj ki két szív alakot a piros varrható anyagból.

Ezután tedd a két szív közé a cetlit, majd kezdd el összevarrni a két felet úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„Februárban virágzik a szerelem, de az én szívem egy kívánságot rejt. Valósuljon meg hát szívem vágya, teljesüljön a hónapban a kívánságom.”

Amikor elkészültél a varrással, akkor már csak annyit kell tenned, hogy a párnád alá teszed a szívet, amit ne vegyél ki onnan a hónap végéig.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló