Gyors és könnyű varázslatok rózsávalEgyszerű szertartások, amelyekkel égi segítséget kérhetsz a céljaid eléréséhez.Gyógyíts rózsával: Készíts elő szerdán, növő hold idején 1 zöld gyertyát és 1 szál fehér rózsát. A szertartást kezdd azzal, hogy belekarcolod a nevedet a gyertyába, amit aztán gyújts meg. Ezután fogd a kezeid közé a fehér rózsát, majd koncentrálj a betegségedre, miközben mondd el az alábbi varázsigét:

„Költözzön a…. (itt nevezd meg a testi vagy lelki betegségedet) ebbe a rózsába. Rózsalelke, szívd ki belőlem a… (nevezd meg még egyszer a testi vagy lelki betegségedet), hogy ép testben és lélekben élhessem le életemet. Legyen a ragály a tűz martaléka.”

Képzeld el, hogy a testi vagy lelki betegséged átáramlik belőled a rózsába, aminek aztán minél előbb égesd el legalább a fejét, ha a többi részét nem tudod. A rózsa hamvait temesd el, méghozzá legkésőbb másnap. A gyertyát égesd végig ebben a két napban!

Szerezd meg a kiszemelted: Ha szeretnél égi segítséget kérni a kiszemelted meghódításához, akkor végezd el pénteken, növő hold idején ezt a szertartást, ami segíteni fog, ha a kiszemelted hasonlóan érez irántad.

Szükséged lesz 1 piros gyertyára, 1 kisebb lábasra, 1 bögre tejre, 1 szál rózsaszín rózsára, 1 teáskanálnyi fahéjra, a kedvenc parfümödre és vízre.

Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd azzal a szertartást, hogy meggyújtod a gyertyát, majd öntsd a vizet a lábasba és forrald fel. Ezután szórd a vízbe a rózsa szirmait, és add hozzá a bögre tejet, 1 teáskanálnyi fahéjat és egy keveset a kedvenc parfümödből.

Ha ezzel kész vagy, akkor kavargasd a főzetet, miközben mondd el az alábbi varázsigét:

„Érezd meg az illatomat. Érezd meg a vonzásomat. Nem tudsz nekem ellenállni. Ha te is úgy akarsz engem, ahogy én téged, ne habozz lépést tenni értem!”

A varázsszavak után egyelőre végeztél, majd másnap reggel fürödj meg a keverékben úgy, hogy közben az alábbi varázsigét kántálod:

„Ezek a rózsák vonzzák az életemet.”

Ha végeztél a fürdéssel, akkor kész vagy a szertartással.

Szüntesd meg a szívfájdalmat: Ha szakítottatok a pároddal és még kínoz a szívfájdalom, vagy a kiszemelted nem viszonozza az érzéseidet, akkor a bánat megszüntetéséhez kérhetsz égi segítséget ezzel a pénteken, fogyó hold idején elvégezhető varázslattal, amihez szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 1 szál vörös rózsára és 1 tál sós vízre.

Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy belekarcolod a nevedet a fehér gyertyába, amit aztán gyújts meg. Ezután tartsd a kezeid között a vörös rózsát, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Majd elemészt a fájdalom, amelyet okoztál, de nem szenvedek tovább. Költözzön bele minden bánatom és fájdalmam ebbe a rózsába és miközben elszárad, úgy tűnik el az emléked és minden általad okozott fájdalom a szívemből.”

A varázsszavak után koncentrálj a szívfájdalmadra, és képzeld el, hogy azt átszáll belőled a rózsába. Ha ezt sikerült elég erősen elképzelned, akkor, akkor mártsd a tál sós vízbe a rózsát. Ezután akaszd fel a rózsát és hagyd, hogy teljesen megszáradjon, majd dobd el. Végezetül égesd le a gyertyát a következő napokban.

Találd meg életed szerelmét: Ha a célod életed szerelmének bevonzása, akkor végezd el ezt a könnyű szertartást pénteken növő hold idején. Ahhoz, hogy ezt meg tudd tenni készíts elő 1 rózsaszín gyertyát, 1 téged ábrázoló fotót, 1 szál vörös rózsát és mézet.

Kezdd a varázslatot azzal, hogy meggyújtod a rózsaszín gyertyát, majd a téged ábrázoló fotóra tedd rá a vörös rózsát, amire csorgass egy kis mézet úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„Szerelemre éhezem, amely édes, mint a méz. Várom az én kedvesemet, az egyetlen igaz szerelmemet, aki fényével aranyozza be napjaimat. Úgy vonzom őt magamhoz napról napra egyre és egyre közelebb, ahogy a méz összeragasztja a rózsaszirmokat.”

Már csak annyit kell tenned, leégeted a gyertyát, majd a következő napon annak csonkját a képpel és a rózsával együtt helyezed el egy biztos helyre, legalább egy hónapra!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló