Bizarr internetes oldalakra bukkantak a felhasználókEzekből a történetekből akár horrorfilmet is lehetne forgatni.Az interneten bárki belefuthat egy-egy bizarr oldalba, videóba, ami annyira rémisztő, hogy az alapján akár horrorfilmet is lehetne forgatni. Íme néhány ilyen történet!

Táncoló holttest: MetalLava nevű felhasználó számolt be arról, hogy talált egy videót, amelyben egy nő táncolt egy holttesttel. A szobában különös zene szólt, a test merev volt, a nő pedig énekelve táncolt vele.

A nő csatornájára egy videó tárhelyen bukkant rá a felhasználó, aki több felvételt is talált arról, hogy az illető egy emberi holttesttel táncol. Láthatóan a nőt az sem zavarta, hogy a test már bomlik. Ennek ellenére a felhasználó szerint a legrosszabb az volt, hogy a nő hátborzongató módon énekelt a holttestnek.

Egy sorozatgyilkos weboldala: Egy Sakkyoku-Sha nevű felhasználó arról mesélt, hogy egyszer véletlenül rátalált egy sorozatgyilkos weboldalára, akit aztán később le is tartóztattak. Az oldalon elsősorban a gyilkos rajzai voltak, amelyeken a gyilkosságok szerepeltek, amiket jobb nem részletezni.

A rajzokról elég annyit mondani, hogy rettenetes gyilkosságokat és megcsonkított testeket ábrázoltak. Némelyik rajz egyszerű és nyers volt, míg más ábrázolások életszerűbbnek tűntek. A sorozatgyilkos az általa elkövetett bűncselekményekről készült fotókat is feltett. Ezeket trófeáknak nevezte. A nagyjából fél tucat trófea, a bomlás különböző szakaszaiban, egy polcon voltak láthatók.

Látunk téged: Erről az esetről egy fake_fakington nevű felhasználó számolt be. Elmondása szerint véletlenül botlott bele egy furcsa és rejtélyes dologba a világhálón. Ez egy adatbázis volt, ahol egy pszichológus vagy más mentálhigiénés szakember vezetett nyilvántartásokat. Ránézésre katonai vagy orvosi jellegűnek tűntek a dokumentumok.


Miközben a fájlokat nézegette, hirtelen megjelent egy új HTML-fájl, aminek a neve „1-.HELLO-OTT.html” volt. A felhasználó megnyitotta a dokumentumot, amiben annyi állt, hogy „látunk”. A felhasználó biztos benne, hogy figyelték vagy kiszúrták, miközben kutakodott.

A szolgáltató: A thijser2 nevű felhasználó arról számolt be, hogy egy hackerek és kiberbiztonsági szakemberek gyűjtőhelyének számító oldalon barangolt, hogy tanuljon. Elmondása szerint ezen az oldalon jelen voltak olyan szolgáltatók, akik információ és személyazonosság-lopással foglalkoztak, valamint egy hacker, aki valami igazán egyedülállót kínált a tehetsége felhasználásával.

A hacker ugyanis egy olyan „szolgáltatást” hirdettet, aminek a lényege az volt, hogy bárki fizethet neki azért, hogy valamilyen illegális, erkölcstelen, tiltott videót telepítsen fel egy megjelölt személy számítógépére.

Miután a feltöltés megtörtént, a hacker bejelentést tett a rendőrségen az illetőről, akit valószínűleg letartóztattak az internetes keresés után. A felhasználó szerint a legrémisztőbb az volt, hogy a csevegőszobában legalább ketten jelezték, hogy igénybe szeretnék venni a szolgáltatást.

Uránium rendelés: Azt követően, hogy a hírhedt illegális portált, a Selyemutat leállították, megjelent helyette egy annál is nagyobb, és sötétebb internetes piactér, az AlphaBay. A caddet5 nevű felhasználó ezen az oldalon kíváncsiskodott, amikor rátalált egy listára a dúsított uránról, ami az atomfegyverek egyik legfontosabb alkotóeleme.

Habár annak valószínűsége elég alacsony, hogy valódi mintákat soroltak fel nyilvánosan, mégis a felhasználó elmondása szerint a lista félelmetes volt, akkor is, ha csak átverés. Ha a felfedezés valódi lenni, akkor az elég nagy bajt jelentene.

A pestisdoktoros videó: 2015 végén kapott egy videót a Gadgetzz website. A felvételen egy pestismaszkos férfi különös dolgokat művelt egy elhagyatott épületben. A videón egy kód is megjelent: 01101101 01110101 01100101 01110010 01110100 01100101

Ezt a bináris kódot spanyolul Muerte (halál) szónak fordíthatjuk, az üzenetben pedig megjelentek a Fehér ház koordinátái, és más fenyegető jellegű üzenetek.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló