Kívánságvarázslatok májusra (1. rész)



Ezekkel az egyperces szertartásokkal valóra válthatod a vágyaidat.Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete).

Vasárnap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld).

Tükörvarázs: Szükséged lesz 1 kék gyertyára és 1 tükörre. Legyen pontos elképzelésed a kívánságodról, majd helyezd a kék gyertyát a tükör elé és gyújtsd meg. Ezután ülj le a tükör elé, majd a tükörképed szemébe nézve kérd meg az égieket, hogy húzzanak arany fénykört köréd védelemként, és egy kék fénykört a gyógyulásodért, majd ismételd el a keresztnevedet (vagy neveidet) huszonegyszer.

Mondd ki hangosan a kívánságodat, amit ismételj el huszonegyszer. Végül oltsd el a gyertyát, de hagyhatod leégni is.

Gyufamágia: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára és 7 gyufaszálra. Gyújtsd meg a gyertyákat, miközben elmondod az alábbi varázsigét:

„Felébredt a gyertya fénye, a szent láng, mely életet ad kívánságomnak.”

Ezután írd fel a gyufaszálakra egyetlen szóval a kívánságodat, majd gyújtsd meg az egyiket a fehér gyertya lángjával, miközben így szólj:

„E kis darabba zártam kívánságom és ahogy elég, úgy szabadul fel és teljesül be.”

Eközben összepontosíts arra, hogy tényleg megvalósul a vágyad. Ezután minden nap égess el egyet a gyufaszálakból, amíg el nem fogy mind!

Kulcsvarázs: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 1 kulcsra, 1 lapra és 1 tollra. Gyújtsd meg a fehér gyertyát, ami mellé tedd oda a kulcsot. Ezután rajzolj a lapra egy olyan ajtót, ami jelképezi a kívánságod ajtaját, amit szeretnél kinyitni. Csepegtess gyertyaviaszt az ajtóra, majd nyomd bele a kulcsot, miközben így szólj:

„Megnyílik előttem vágyaim ajtaja, feltárul előttem álmom birodalma, megkapom azt, amire vágyom, a szerencsét, a bőséget és a boldogságot.”

Hagyd kihűlni a viaszt, majd hajtsd össze a papír, aminek a széleit viasszal zárj le. Ha teheted, akkor dobd a tűzre a papírt úgy, hogy közben elképzeled a kívánságodat. Ha a papír elégetése nem valósítható meg, akkor ásd el.

Kívánságmágia tulipánnal: Szükséged lesz 1 csokor vagy szál tulipánra, 1 fehér gyertyára, 1 kis cetlire és zöld fonalra. Gyújtsd meg a gyertyát, majd egy nagyon kis cetlire írd le a kívánságodat.

A cetlit erősítsd rá a csokorra vagy az egy szál tulipánra, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„Májusban kinyílott a tulipán, hadd legyen végre ez az én hónapom már. Amíg a tulipán él és ragyog, megfogan a kívánságom, ami nem más mint… (itt fogalmazd meg a vágyadat). Teljesüljön hát a vágyam amíg tart május hava.”

Tedd vízbe a tulipánt, amit addig tarts meg, amíg el nem szárad. A gyertyát égesd végig! Az elszáradt virágot ásd el valahol a kívánságodat tartalmazó cetlivel együtt.

Kívánságvarázslat gyűrűvel: Szükséged lesz 1 gyűrűre és 1 fehér gyertyára. Tisztítsd meg a gyűrűt, majd gyújtsd meg a gyertyát, és így szólj:

„Ez a vágyam lángja, és a varázslat órája, amelyben valóra válik.”

A Hold felé a gyűrűt, méghozzá lehetőleg úgy, hogy ráessen a holdfény, majd mondd el a következő varázsszavakat:

„Istennő/Hold megvilágítja az eget, hallja hívásomat és vágyamat. Én X (neved) ma este felhívlak, hogy teljesítsd a kívánságomat… (most mondd el a kívánságodat).”

Ezután fordítsd a gyűrűt a gyertyafény felé, és így szólj:

„Örök fény, lángod, amelyet e varázslatos éjszaka hívtam, teljesítsd szívem kívánságát. Az Istennő/A Hold mellettem áll. Ahogy ezt a gyűrűt viselem, vágyam valóra válik a héten.”

Miközben arra koncentrálsz, hogy teljesül a vágyad, húzd fel a gyűrűt az ujjadra.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló