Űzd el a rontást tökkel!Gyors és könnyű tökvarázslatok októberre.Szabadulj meg a rontástól: Ehhez a szombati napon elvégezhető gyors és könnyű varázslathoz szükséged lesz egy sütőtökre, egy serpenyőre, néhány hajszáladra, kevés chilire, borsra és sóra. Kapard ki a magokat a sütőtökből a serpenyőbe.

Ezután add hozzá a néhány hajszáladat, egy kevés, chilit, borsot és sót, majd gyújts a serpenyő alá és süsd meg a magokat, miközben így szólj:

„Chili, bors és só megtöri a rontást, míg a tökmag elűzi a rossz akaratot, innentől kezdve a közelembe sem férhet az ártó szándék.”

Miközben sütsz, képzeld el, hogy sikerül kiűzni magadból a rontást és eltűnik minden negatív energia belőled. Amikor kész vagy a sütéssel, akkor ásd el a megsült magvakat az otthonod közelében!

Pénzvarázs tökkel: Készíts elő egy zöld vagy arany színű gyertyát és egy sütőtököt. Ha nem tudod a szabadban elvégezni a szertartást, akkor egy cserépre is szükséged lesz. A szertartást a legjobb, ha csütörtökön végzed el.

Kapard ki a sütőtök magvait, amiket aztán tisztíts meg! Gyújtsd meg a zöld vagy arany színű gyertyát, és mondd el az alábbi varázsigét:

„A földből vettem és a földnek adom vissza. Teremjenek, növekedjenek, burjánzanak el, ahogy velük együtt az én életemben is a gazdagság. Mostantól kezdve, egy percig sem szenvedek hiányt, mert jólétben élek.”

Menj ki a szabadba és ásd el ott a magvakat! Ha ezt nem tudod megtenni, akkor otthon egy cserépben ásd el őket. Ha ezzel is kész vagy, akkor végeztél is.

Kérj bőséget annak kelta istennőjétől: Ha a kelta bőség istennő, Áine áldását kéred, akkor a legjobb, ha csütörtökön teszed, a szabadban vagy otthon. A szertartáshoz szükséged lesz egy sütőtökre, borra, sörre, vagy tejre, süteményre, virágokra és jó szívvel adott ajándékokra az istennőnek.

A kellékeket tedd az oltárodra, majd relaxálj, hangolódj rá az istennővel való kapcsolatra. Mondd el az alábbi imát:

„Kérem a föld istennőjét, hogy hallgassa meg hozzászóló fohászomat. Kérlek téged Áine, vedd magad magadhoz szerény, de szívből jövő ajándékomat és ha elnyerte tetszésedet, úgy hozz nekem bőséget és jólétet, hadd legyen meg mindenem. Köszönöm”

Hagyj mindent az oltárodon éjszakára. Ha a szabadban végezted el a varázslatot, akkor hagyd ott az ajándékokat, kivéve a választott italt, mert azt a földre kell öntened.

Szerencsevarázs: Szükséged lesz egy sütőtökre, egy serpenyőre, egy kis fahéjra, szerecsendióra és egy üvegcsére. Belezd ki a tököt, majd tisztítsd meg a magokat, amiket aztán tégy a forró serpenyőbe. Fűszerezd meg fahéjjal, szerecsendióval és ánizzsal a magokat.

Miközben kavargatod a befűszerezett magvakat, mondd el az alábbi varázsigét:

„Szerecsendió, ánizs és fahéj hozzá a szerencsét, míg a sikert és a bőséget a tökmag biztosítja. Amihez csak hozzáérek, az arannyá válik.”

Amikor a magvak megsültek és kihűltek, akkor tedd bele őket egy üvegcsébe, majd rázd meg alaposan az üvegcsét, miközben mondd el az alábbi varázsigét:

„Amikor csak az üvegen a magok csilingelnek, azonnal hozzám pártol a szerencse.”

Ezután egy hónapon át, minden nap reggel rázd meg az üvegcsét. Amikor letelt a hónap, akkor ásd el a tökmagokat földbe.

Szelleműzés tökkel: Ehhez a gyors és könnyű, szombaton elvégezhető varázslathoz, ami egyben halloweeni dekoráció is lehet, szükséged lesz egy sütőtökre és egy fekete gyertyára. Faragd ki a sütőtököt, amit akár ki is festhetsz.

A sütőtököt készítsd elő úgy, hogy bele tudd tenni a fekete színű gyertyát. Ezután helyezd el a sütőtököt az oltárodon, a házad előtt, vagy az otthonod központi helyén, majd gyújtsd meg a gyertyát, és mondd el az alábbi varázsigét:

„A tök és a gyertya arra szólít titeket: ideje távoznotok szellemek. Nem maradhattok ebben a házban, térjetek meg a túlvilágra. Menjetek békével, jobb lesz ott nektek, az ég áldjon benneteket!”

Égesd végig a gyertyát. Ezt megteheted egyetlen éjszaka alatt, de akár több napon keresztül is. A varázslatot annyiszor ismételheted meg, ahányszor szükségét érzed.

(Forrás: noportal.hu)

Ajánló

Ajánló