Kívánságvarázslatok januárraEzekkel az egyperces szertartásokkal valóra válthatod a vágyaidat.Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete).

Vasárnap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld).

Babérvarázs: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 1 babérlevélre és 1 filctollra. Gyújtsd meg a fehér gyertyát, majd fogd a babérlevelet, amire írd rá egy szóval a kívánságodat.

Fogd a kezedbe a babérlevelet és mondd el az alábbi varázsigét:

„Legyen áldott ez a babér, szelleme keltse életre vágyamat, még a hónapban teljesüljön a kívánságom.”

Most fogalmazd meg hangosan, hogy pontosan mire vágysz, méghozzá úgy, hogy közben képzeld el a kívánságodat! Hagyd az oltárodon éjszakára a babérlevelet, amit másnap tégy a pénztárcádba, ahonnan ne vedd ki január végéig!

Kívánságvarázslat lencsével: Szükséged lesz 1 zöld gyertyára, 1 marék lencsére, 1 tálra, egy téged ábrázoló fényképre és vízre. Gyújtsd meg a zöld gyertyát, majd helyezd a tálba a téged ábrázoló fényképet, amire aztán szórj egy maréknyi lencsét és önts rá annyi vizet, amennyi ellepi!

Most mondd el az alábbi varázsigét:

„Lencse, lencse, szerencselencse, benned megvan minden, amire szükségem van. Légy kívánságom megtestesítője s ahogy a vízben megdagadsz és betakarsz, úgy dagadjon az én keblem az örömtől, mert megkaptam a hónapban a vágyamat.”

Helyezd el a kellékeket egy biztos helyen, ahol hagyd ott azokat egy hétre. Végül öntsd ki a lencsét és a vizet a természetbe!

Kívánságmágia cukorral: Szükséged lesz 1 sárga gyertyára, cukorra, 1 téged ábrázoló fényképre és 1 tálra. Olvaszd meg a cukrot, amihez használhatod a sárga gyertyát. Annyi cukrot olvassz, amennyi ellepi a téged ábrázoló fényképet.

Amikor a cukor felolvadt a tálban, amit érdemes alufóliával kibélelni, helyezd bele a fotót úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„A cukor megédesíti az életét, legyen hát az enyém is tömény boldogság. Édes élet, jöjj el már az év elején. Szegődj hozzám, légy hű társam, és kezdődjön azzal az évem, hogy teljesül a kívánságom.”

Most mondd ki hangosan a vágyadat, és hagyd kihűlni, megszilárdulni a cukrot. A kellékeket január végéig őrizd meg, majd temesd el egy biztos helyre.

Dióvarázs: Szükséged lesz 1 zöld gyertyára, 1 egész szerecsendióra és 1 filctollra. Gyújtsd meg a zöld gyertyát, aztán rajzolj a szerecsendióra egy olyan rúnát vagy szimbólumot, ami a kívánságodat jelképezi. Ha ezzel kész vagy, akkor lehelj rá háromszor és így szólj:

„Szerecsendió, szerecsendió, szerencse magja, légy vágyam teljesítője, hozd el nekem még a hónapban, a mit most kívánok tőled.”

Most fogalmazd meg, hogy pontosan mire vágysz és koncentrálj a kívánságodra. Végül dobd a kályhába a szerecsendiót, vagy legalább égesd el!

Kívánságteljesítő bazsalikom: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, egy maréknyi friss bazsalikomra és 1 filctollra. Gyújtsd meg a fehér gyertyát, majd egy szóval írd rá a babérlevelekre a kívánságodat úgy, hogy közben lásd magad előtt, hogy a vágyad megvalósul.

Vedd a kezeid közé a babérleveleket és mondd el az alábbi varázsigét:

„Szentek ezek a bazsalikom levelek, és mivel az istenek áldása van rajtuk, még a hónapban teljesítik a kívánságom.”

Most fogalmazd meg hangosan, hogy mi a kívánságod, aztán egyenlő arányban oszd el a babérleveleket a naponta használt lábbelidben úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsszavakat:

„Szent levelek, vezessetek oda, ahol meglelhetem kívánságom.”

Végül hagyd a babérleveleket a cipődben egész éjszakára, majd másnap kiszórhatod őket valahol a szabadban.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló