Egészséggel kapcsolatos tanácsok márciusraHa megfogadod a horoszkóp tanácsát, akkor elkerülheted a bajt.Kos: Márciusban annyi energiád lesz, amennyire szükséged van, ráadásul a fizikai és szellemi teljesítőképességed is nagyszerű lesz, így aligha lesz olyan betegség, ami ágyba kényszeríthetne a tavasz első havában. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy nem kell odafigyelned magadra!

Bika: Márciusban a szokottnál többször kellhet kimenned a mosdóba, ezért a kellemetlenség miatt egyre kevesebb folyadékot veszel magadhoz. Ha ez a probléma nem jár fájdalommal, akkor próbáld természetes módszerekkel kikúrálni magad!

Ikrek: Márciusban az lesz a legfontosabb, hogy a saját igényeiddel foglalkozz, és vizsgáld meg, hogy mennyire vagy túlterhelt, valamint vannak-e olyan örömforrások az életedben, amelyekkel ellensúlyozni tudod a mindennapi stresszt!

Rák: Torokfájás és felső légúti fertőzések kínozhatnak márciusban, ám jó hír, hogy tehetsz ez ellen, méghozzá azzal, hogy erősíted az immunrendszeredet, aminek köszönhetően, a szervezeted sokkal ellenállóbb lesz a fertőzésekkel szemben.

Oroszlán: Elsősorban a lelki életedre kell odafigyelned márciusban, aminek heteiben lehetőleg semmin se idegeskedj, és mindent hagyj, hogy menjen a maga útján! A betegségek java lelki eredetű lesz a tavasz első havában, tehát ha sikerül megszüntetned az okot, akkor annak következményeit is könnyen elkerülheted.

Ha márciusban nem sajnálod magadra fordítani az időt és az energiát, akkor azért a szervezeted rendkívül hálás lesz, úgyhogy bátran kényeztesd magad és keress közérzet, valamint hangulatjavító programokat!

Szűz: Mivel a március egy aktív és ingerekben gazdag időszak lesz a számodra, ezért különösen fontos, hogy minél többet mozogj és sportolj, ugyanis csak feszültté és idegessé tenne, ha nem tudnád levezetni az energiádat.

Emellett a táplálkozásodra is jobban oda kellene figyelned a tavasz első havában, aminek heteiben ne fogyassz nehéz ételeket, valamint ügyelj arra, hogy sok folyadékot igyál! A jó testi és lelki egészség érdekében tölts minél több időt a friss levegőn és próbálj sokat beszélgetni a barátaiddal, családoddal, pároddal!

Mérleg: Jól fogod érezni magad a bőrödben márciusban, aminek időszakában nem kell különösebb betegségtől tartanod, ráadásul a különféle aktivitást sem fogod megterhelőnek érezni, viszont ettől még oda kell figyelned magadra!

Bátran helyezd magad az első helyre a tavasz első havában, töltsd fel az energiakészletedet, a vitaminraktáraidat, pihenj, lazíts, csinálj olyasmit, amihez éppen kedvet érzel, éld meg a pillanatokat, vagyis élvezd az életet!

Skorpió: Márciusban a testi és szellemi állapotod megőrzésével kellene a leginkább foglalkoznod. Ha ezt eddig nem tetted, akkor most remek lehetőséged lesz arra, hogy kipróbáld a jógát és a meditációt.

Nyilas: Mivel igencsak energikus leszel márciusban, ezért érdemes lenne beiktatnod egy alapos méregtelenítő kúrát, sőt, ha érzel ehhez elég elszántságot, akkor egy többnapos lébőjt kúra is a hasznodra válhat.

Bak: Mivel a tavasz első havában nem leszel erőd teljében, ezért lehetőleg pihenj többet a szokottnál, töltődj fel és légy visszafogott a táplálkozásban! A hónap második felében alaposan felpöröghetnek az események, ez pedig kilökhet a komfortzónádból.

Vízöntő: A túlterheltség és a stressz a felelős a legtöbb egészségügyi problémádért. Mivel rendkívül nehezen változtatsz a szokásaidon, beidegződéseiden, emiatt sokszor kínozhat fejfájás. Ha túlsúlyos vagy, akkor a március kiváló időszak lesz a diétára, vagy arra, hogy megváltoztasd az életmódodat.

Halak: Márciusban úgy érezheted, hogy nem elég jó a szervezeted ellenállósága, ezért előfordulhat, hogy még szinte le sem győzted az egyik megfázást, máris úgy érzed a következő reggel, hogy ismét benáthásodtál, ami nemcsak kellemetlen, hanem bosszantó is, hiszen így nem tudod rendesen végezni a munkádat. A problémán sokat segíthetsz, ha odafigyelsz arra, hogy megfelelő mennyiségű C-vitamint vigyél be a szervezetedbe!

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló