Pio atya tizenkét borúlátó jóslata



Semmit jót nem ígérnek a Renzo Baschera „I grandi profeti” könyvéből származó próféciák.1887-ben, Olaszországban, eredetileg Francesco Forgione néven született Pio atya, akiről az a hír járta, hogy már gyerekkorában víziói voltak, majd felnőttként képessé vált arra, hogy Jézus Krisztussal kommunikáljon, gyógyító képességgel rendelkezett, sőt, ő volt, aki megjövendölte a Karol Wojtyla nevű fiatal papnak, hogy pápa lesz, ami megvalósult, hiszen Wojtyla volt II. János Pál pápa.

Pio atya egy 1955-ös, felettesének szánt levélben megírta a jövővel és a világ végével kapcsolatos üzeneteit, amelyeket Jézustól kapott. A kimondottan borúlátó levél elég hosszú, ezért most csupán a 12 jóslatból álló kivonatot olvashatod Renzo Baschera „I grandi profeti” könyvéből.

1. Olyanok vagytok, mint a hangyák, ugyanis eljön majd az idő, amikor az emberek eszüket vesztik egy falat kenyérért. A boltokat és a raktárakat kifosztják és megsemmisítik. Szegény lesz az, aki ebben a három sötét hónapban gyertya, vizes kancsó és szükséges dolgok nélkül marad.”

2. Egy föld el fog tűnni, méghozzá egy nagy föld. Egy ország örökre letörlődik a földrajzi térképekről... ezzel együtt a jólét és a történelem is eltűnik, az emberek pedig csak a sárban vonszolják magukat.”

3. Szörnyű dolgok fognak történni. Többé nem tudok közbenjárni a férfiakért. Az isteni kegyességnek hamarosan vége. Az embert azért teremtették, hogy szeresse az életet, de végül megsemmisítette az életet.”

4. Amikor a világot az emberre bízták, akkor még egy kert volt, de az emberek megmérgezték a légkört. Többé nincs semmi, ami az ember házának megtisztítását szolgálná. Olyan nagy munkára van szükség, ami csak a mennyországból érkezhet.”

5. Rengeteg rémült ember fog menekülni, cél nélkül rohanni. Azt fogják mondani, hogy az üdvösség keleten van, ezért az emberek kelet felé fognak rohanni, de leesnek egy szikláról. Amikor azt mondják, hogy az üdvösség nyugatra van, akkor az arra rohanó emberek kemencébe esnek.”

6. Készülj fel, hogy három napot teljes sötétségben fogsz élni, mert ez a három nap rendkívül közel van... ebben a három napban megmaradtok anélkül, hogy ennétek vagy innátok, aztán a fény visszatér, de azt sok ember már nem fogja meglátni.”

7. Üres szóvá vált az ember emberek iránti szeretete. Mégis hogyan várhatod el, hogy Jézus szeressen, amikor nem tudod szeretni azokat, akik az asztalodnál esznek?... Isten nem fog megbocsátani a tudomány embereinek, mert csak azoknak az embereknek bocsát meg, akiknek van szíve.”

8. Egy meteorit zuhan a Földre, és minden ragyogni fog. Tragédia lesz, sokkal nagyobb katasztrófa egy háborúnál. Sok mindent eltöröl, ami egy jel lesz.”

9. „Tragikus élmény vár az emberiségre. Közülük sokakat eláraszt a folyó, másokat a tűz éget el vagy mérgek temetnek el. Én a tiszta szív közelében maradok.”

10. A világ romokban hever, mert az emberek letértek a helyes útról, hogy inkább az erőszak sivatagba vezető útjára lépjenek... A katasztrófa elkerülhetetlen, ha nem kortyolnak az alázat, a szeretet és a szeretet forrásából.”

11. Kétségbeestem. Nem tudom, hogy mit kellene tennem az emberiség megtérítéséért. Amennyiben az emberiség ezen az úton halad tovább, akkor Isten rettenetes haragja szörnyű mennydörgésként fog elszabadulni.”

12. Amikor megremeg a föld, akkor kitör a nagy pánik, mert a Föld beteg. A földrengés olyan lesz, mint egy kígyó, mindenki érezni fogja, hogy hova mászik. Rengeteg kő fog esni, és rengeteg ember fog meghalni.”

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló