Családos emberek rejtett zugai



Házában, lakásában bárki kialakíthat egy titkos helyet, ahol meghúzódhat a mindennapi otthoni dogok kis szösszeneteitől.


Egy családos ember nyilván rajong a saját családjáért, de vannak bulik, vagy esetleg összezördülések, kisebb-nagyobb nevelési eltérések és ilyenkor a pasinak jobb, ha meghúzódik egy titkos zugban, amit házában kialakított.

Ezt nevezhetjük „pánik szobának is”, de erről igazán szó sincs, mert a férj és társ rajong családjáért, feleségéért és gyermekeiért.
Azonban előfordul, hogy alkalmanként kiütődik az a bizonyos biztosíték, (tűréshatár) ami bele van programozva az emberekbe.


Ilyenkor jó lenne elmenni valahova. Imádjuk a családunkat, tehát oly messze nem mehetek. Ezért felkészültünk, arra, hogy az otthon melegében meghúzzuk magunkat egy titkos helyen. Nevezhetjük ezt pánikszobának, vagy akárminek, a lényeg, hogy legalább 5 percre félre tudjunk húzódni kicsit otthoni környezetünktől.
Ez persze lehet a család, vagy maga egy nagyobb baráti találkozás, vendéglátás.


Az alábbi képeket az Imgur felhasználója töltötte fel, amely arról szól, hogy a könyves polc egy titkos forgó ajtó, amely egy bejárat az 5 négyzetméteres helyiségbe, amely drága dolgokkal van felszerelve.


Ebben a zugban kicsit ki lehet kapcsolódni, méghozzá egy jó bor mellett, illetve a természetes fénnyel megvilágított olvasóhelyen.
Látszatra az 5 négyzetméteren méregdrága holmik lehetnek, de mindezeket egy kis kreativitással, sokkal olcsóbban meg lehet oldani. Ez az olcsó helyeken való vásárlás, illetve a gipsz szobrászat és festészet ötvözete nagyon menő környezetet tud biztosítani.

Mindenesetre figyelemreméltó, hogy az elektromos kandalló az otthon titkos zugában egy kellemes érzetet adhat.

Forrás: lajk.hu

Ajánló

Ajánló