Válassz egy pipacsot, és tudd meg, hogy mit gondolnak rólad mások!



Amelyik pipacs a leginkább tetszik az alábbiak közül, az mesél a személyiségedről.1. Gyakorlatias és életre való: A környezeted számára úgy tűnik, hogy mindig tisztában vagy azzal, hogy mikor mit kell tenned, és ha egy pillanatra el is bizonytalanodsz, akkor is hosszútávon megtalálod a megoldást.

Emellett egyfajta lelki tápláléknak tekint a környezeted, amelynek tagjait már maga a jelenléted is megnyugtatja. Nagyszerűen bánsz saját magaddal, jól tudod, hogy ki vagy, s pont ezért tudsz olyan sokat adni a szeretteidnek.

2. Kemény és kitartó: A környezeted első pillantásra azt gondolja, hogy érzékeny virágszál vagy, ám valójában nagyon is kemény és kitartó teremtés vagy. Te szinte bármilyen személyiségű emberrel képes vagy könnyen kapcsolatba kerülni, ami annak köszönhető, hogy teljesen elfogadod az eltérő véleményeket és nézőpontokat. Feltűnően egyedi személyiséged miatt azokhoz is vonzódsz, akik ugyancsak kitűnnek a tömegből.

3. Nyugodt és higgadt: Nagyon átgondolt, a világot csendben szemlélő személy vagy. Szeretsz a háttérbe húzódni, hogy onnan figyeld az eseményeket. Emellett rendkívül olvasott, művelt vagy, mert képes vagy napokat könyvek forgatásával tölteni.

Olykor azonban nem tudod könnyen kifejezni magad, főleg akkor megy ez nehezen, ha a társaság figyelme rád irányul. Könnyen elmerülsz a gondolataidban, akkor pedig magadba is feledkezel. Habár alaposan kidolgozott és átgondolt ötletekkel rendelkezel, mégis hajlamos vagy elbizonytalanodni, ha nincs időd arra, hogy azokat rendesen elrendezd a fejedben.

4. Szilárd és megalapozott: Nyugodt és stabil személy vagy, aki elég könnyen viseli a megpróbáltatásokat. Ugyanakkor nem szereted, ha siettetnek, esetleg felizgatnak, mert megítélésed szerint csak akkor lehet igazi sikert elérni valamiben, ha azt lassan és megfontoltan közelítik meg.

Rólad az is elmondható, hogy mérföldekkel mások előtt jársz. Talán egy kicsit magányos vagy, pedig legbelül erősen vágysz a társaságra, ám csak az igaz barátsággal foglalkozol, ugyanis ahogy az életben mindent, úgy a barátságot is nagyon komolyan veszed.

5. Hatékony és aktív: Elképesztően nagylelkű személy vagy, akivel folyton sok minden történik. Nemet csak ritkán mondasz, ugyanis született cselekvő típus vagy, ami miatt szinte mindig mozgásban vagy.

A legjobban akkor érzed magad a bőrödben, ha aktívan töltheted az idődet, főleg akkor, ha közben másokkal lehetsz. Ha nagyon zsúfolt a programod, akkor is találsz arra időt, hogy a családoddal és a barátaiddal légy.

6. Védelmező és oltalmazó: Született harcos vagy, mégis a csatáidat óvatosan vívod meg. Már-már kötélidegzetűnek lehet nevezni, mert tisztában vagy azzal, hogy az életben mely dolgokért nem érdemes idegeskedni, és melyek azok a küzdelmek, amelyekbe bele kell menni.

A családod és a barátaid védelmezőként tekintenek rád, hiszen minden erőddel kiállsz mellettük és próbálod megóvni őket mindentől, mindenkitől. Kívülről nyugodtnak és csendesnek tűnsz, de belül mindig harckészültségben vagy.

7. Áldott és boldogságot sugárzó: Igazán hálás teremtés vagy, aki maximálisan hisz abban, hogy az ember csak akkor lehet boldog, ha hálás azért, amije van. Neked szinte mindent sikerült elérned azzal, hogy a saját utadat jártad, amelyről soha nem hagytad magad letéríteni.

Fáradhatatlanul próbálsz rájönni, hogy mire van szükséged, amit próbálsz is megadni magadnak. Az életedben a legtöbb nap jó, ezért a környezeted felé is boldogságot árasztasz, aminek hála szinte mindenkit erővel töltesz fel magad körül.

8. Élénk és intelligens: Aki először találkozik veled, annak rögtön feltűnik, hogy milyen éles elmével áldott meg az élet. Elképesztően komoly, teljesen független ember vagy, viszont nem hiányzik belőled a humor, ami sajátos és olykor kissé csipkelődő. Hihetetlenül figyelmes vagy, a meglátásaid és észrevételeid nagyon jók, szórakoztatóak, viszont kíméletlenül őszinte vagy.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló