Sztárok, akiknek nincs sikere a szerelemben



A hírességek őrületes életmódja nem tesz jót a hosszú távú párkapcsolatnak.A világhírnévre szert tett színészeket, énekeseket sokan irigylik, ám az életnek vannak olyan terültei, ahol szerencsétlenek. Ilyen a szerelem, hiszen gyakran nagy boldogan bejelentik a sztárok, hogy oltár elé állnak, mert megtalálták az igazit, de néhány éven belül a válásról szólnak a hírek.

A hollywoodi hírességek élete kaotikus, ez pedig nem támogatja a hosszú távú, boldog párkapcsolatot. Ezzel a következő sztárok tisztában vannak, ezért ők nem kötelezik el magukat.

Leonardo DiCaprio: A végre Oscar-díjat nyert színész általában a világ legszebb modelljeivel, színésznőivel randevúzik. A híresség barátnői között Bijou Phillips, Gisele Bündchen és Bar Refaeli nevét is említhetjük.

A szépség és a hírnév azonban nem elég egy hosszú kapcsolathoz, emiatt a színész nem maradt sokáig a barátnői mellett. Jelenleg gy néz ki, hogy Leonardo élvezi, hogy agglegényként tengetheti a mindennapjait, és szabadon váltogathatja a barátnőit.

Winona Ryder: Az Ollókezű Edward egyik sztárja még nem ment férjhez, bár ő nem tagadja, hogy vágyik a házasságra, de bevallotta, hogy csak egyszer akar oltár elé állni, tehát valószínűleg ezért nem kapkodja el a dolgot.

A színésznő még keresi a számára tökéletes férfit, a házasságról pedig azt nyilatkozta, hogy hisz a házasság intézményében, de ahhoz előbb mindenkinek meg kell találnia azt a párt, akivel tényleg élete végig együtt tud és akar maradni.

Oprah Winfrey: A talkshow nagyasszonya abban különbözik a lista többi szereplőjétől, hogy ő 1986-ban megtalálta a szerelmet. Oprah és Stedman Graham a mai napig boldog és stabil párkapcsolatban él, de nem házasodtak össze.

Amikor a házasságról fogadták a hírességet, akkor Oprah azt nyilatkozta, hogy ő nem egy tipikus, hagyományos életet élő nő, ugyanis meggyőződése, hogy amennyiben már összeházasodtak volna a párjával, akkor már biztos, hogy elváltak volna.

Charlize Theron: Az elmúlt években több kapcsolata csődöt mondott. A sztár korábban egy párt alkotott Craig Bierkóval, Stuart Townsenddel, legutóbb pedig Sean Penn-nel. A színésznő nem él teljesen egyedül, mert a két örökbe fogadott gyermekével tökéletes harmóniában megvan.

Az egyedülálló anya nem szeretné elkapkodni a házasságot, ugyanis elmondása szerint, kislányként se álmodozott arról, hogy oltár elé áll, tehát számára ez a dolog egyáltalán nem fontos.

(Forrás: life.hu)

 

Ajánló

Ajánló