Színészek, akiket Hollywood csúnyának tartott, most mégis rajong értük a világElőször Meryl Streep és Reese Witherspoon sem felelt meg Los Angeles filmiparának.Nincs könnyű dolga azoknak, akik Hollywoodban szeretnének betörni, mert az amerikai filmezés fellegvára gyakran túlzásba esik az elvárásokkal, ezért sok színészjelöltnek fel kell adnia az álmait. Ez a sors várt volna az alábbi sztárokra is, akik a karrierjük elején folyamatosan azt hallgatták, hogy nem elég szépek, ám mára emberek millió tartják szexinek őket.

Reese Witherspoon: A színésznő a karrierje elején mást sem hallott a válogatásokon, mint azt, hogy nem elég magas, nem elég csinos, nem elég szép. Szerencsére Witherspoon elég makacs volt, és nem adta fel a színészi terveit.

Meryl Streep: A színésznője 1976-ban vett részt a King Kong film castingján, ahol Dino De Laurentiis olaszul kérdezte meg a válogatót szervező fiát, hogy: „Minek hoztad ide ezt a rondaságot?”

Streep olaszul válaszolt, hogy sajnálja, hogy nem elég szép King Konghoz. Szerencsére az eset nem vette el Streep kedvét a szakmától.

Jennifer Lawrence: A 26 éves színésznő nem szeretne Hollywood kedvében járni azzal, hogy követi az aktuális szépség trendeket, ideálokat, ezért senki kedvéért sem kezd fogyókúrázni. Ezzel a témával kapcsolatban egyszer arról mesélt a sztár, hogy néhány évvel ezelőtt a saját ügynökei nyaggatták a súlya miatt, egyszer pedig egy meztelen fotót küldtek róla, azzal az üzenettel, hogy használja motivációként a diétához.

Winona Ryder: A 16 éves Ryder részt vett egy meghallgatáson, ahol a casting director így szakította félbe a lányt: „Figyelj, kölyök! Neked nem kellene színésznőnek lenned, mert nem vagy elég szép hozzá. Menj vissza oda, ahonnan jöttél, és járj iskolába, mert nincs meg benned az, ami kell.”

Ez teljesen lelombozta a lányt, ám a szülei nem engedték meg, hogy feladja az álmait. Ryder kitartott, aminek eredményeként szerepelt az Ollókezű Edward, Kisasszonyok, Észvesztő és Az ártatlanság kora című filmekben.

Kate Winslet: A 41 éves színésznő gyakran elmesélte, hogy a karrierje elején mindig azt hallgatta a castingokon, hogy túl kövér, túl jelentéktelen az arca. Amikor Winslet 14 éves volt, akkor a dráma- és színházismeret tanára azt mondta neki, hogy csak azokra a meghallgatásokra menjen el, amelyeken dagi, átlagos arcú lányokat keresnek, mert azokat a szerepeket megkaphatja.

A szavak rosszul estek a lánynak, de mégsem adta fel. Valószínűleg a rosszindulatú tanár ma már megbánta a szavait, hiszen Winslet napjaink egyik legkeresettebb színésznője.

Taylor Lautner: Az Alkonyatban Jacob szerepét játszhatta el Lautner, annak ellenére, hogy a karrierje nem indult fényesen, ugyanis a casting directorainak nem tetszett a kinézete. A probléma azzal kezdődött, hogy a színész nincs 180 centi, ráadásul nem találták elég vonzónak a szexi vérfarkas szerepéhez, ezért kétséges volt, hogy a Alkonyat második részében is szerepelhet-e, ám Lautner alaposan kigyúrta a testét, amibe beleszerettek a nők.

Benedict Cumberbatch: Sokan jóképűnek tartják a Sherlock sorozattal berobbant színészt, ezért megdöbbentő, amit egyszer Steven Moffatnak, a sorozat egyik alkotójának mondtak: „Nagyon lecsesztek Benedict láttán, mert dögös Sherlockot akartak, és nem egy ilyet.”

A 40 éves angol színész vonásait csúnyának tartották, és főleg az orrával volt problémája Hollywoodnak, ám napjainkban éppen azért csúszik olyan sokat egy-egy Sherlock évad, mert Benedict Timothy Carlton Cumberbatch rengeteg színházi, tévés és mozis felkérést kap.

(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló