Kevin Spacey apja kegyetlen neonáci volt



Hírességek, akiknek a szülei bűnözők voltak.Tobey Maguire: A színész csak kétéves volt, amikor a szülei kemény csatározások után végre elvált. A felügyeleti jogot szerencsére Tobey Maguire anyja kapta. Vincent Maguire, a színész édesapja, ekkor tért rossz útra. A férfi fényes nappal rabolt ki egy kaliforniai bankot. Menekülés közben a maszkot húzott férfi elejtette a pénzt, de így is két év börtönbüntetésre ítélték.

Kevin Spacey: A kétszeres Oscar-díjas színész születési neve Kevin Fowler. A sztár nyomos indokok miatt döntött úgy, hogy felveszi az anyja vezetéknevét, ugyanis az apja, Thomas Fowler kegyetlen neonáci volt és szélsőjobbos csapat aktív tagjaként ténykedett.

A férfi még az otthonát is telezsúfolta a náci ereklyékkel. Kevin és a bátyja, Randall, gyakran kénytelen volt végighallgatni, ahogy Thomas zsidógyűlölő beszédet tart. Ennél is szörnyűbb, hogy Thomas verte és szexuálisan bántalmazta a gyerekeket.

 

Woody Harrelson: A híres színész apja, Charles igazi bérgyilkos volt. A férfi 1968-ban elhagyta a feleségét és a fiát, mert új életet akart kezdeni. Woody Harrelson és a családja akkor hallott újra a férfiról, amikor a rendőrség letartóztatta, ugyanis Charles meggyilkolta John Wood bírót.

A férfit egy drogbáró bízta meg az emberöléssel, amiért életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek. Charles 2007-ben halt meg a rácsok mögött.

Jackie Chan: A színész szülei Sanghajban találkoztak, de nem akárhogyan! Charles Chan rendőrként tartóztatta le Lee-Leet ópium birtoklásáért és árusításáért. A fordulat ekkor következett be, ugyanis a rendőr beleszeretett a gyanúsítottba, akit futni hagyott, majd később kifizette a nő adósságát, amit szerencsejáték-függőként halmozott fel, végül pedig feleségül vette.

Drew Barrymore: A színésznő gyakran beszél arról, hogy 9 évesen az alkoholtól, majd néhány évvel később a drogoktól függött, ám a családjáról keveset mesél. Drew Barrymore édesanyja, Ildiko Jaid Mako magyar származású, ugyanis magyar szülők gyerekeként született egy németországi menekülttáborban.

A nő már gyerekkorában magával vitte Drewt az éjszakai életben, ahol 1 éves kora óta szerepeltette. A gyerekkel soha nem éreztette az anyja, hogy szereti és biztonságban van. Drew 15 évesen megszakította a kapcsolatot az anyjával.

Charlize Theron: A dél-afrikai születésű színésznő egykeként nőtt fel egy családi farmon, majd 13 évesen bentlakásos iskolába küldték. A kislánynak azért kellett elmennie otthonról, mert az agresszív és masszív alkoholista apja pokollá tette Charlize és az anyja, Gerda életét. A családon belüli erőszaknak az vetett véget, amikor Gerda önvédelemből, a 15 éves lánya szeme láttára, lelőtte a részeges férfit.

Keanu Reeves: Nehéz élet jutott a színésznek, aki elvesztette a kisbabáját és a feleségét, a testvére pedig rákkal küzd. Keanu Reeves családi problémái gyerekkorában kezdődtek, amikor az apját, Salmuelt heroinbirtoklás miatt letartóztatták. A férfi 20 éven keresztül drogozott, ami miatt rendszeresen kifordult önmagából.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló