Josh Hartnett bánja, hogy nem lett Superman



Színészek, akik utólag sajnálhatják, hogy nem vállaltak el egy szerepet, amiből végül hatalmas siker lett.Josh Hartnett – Superman visszatér: Amikor a színész 22 éves volt, akkor nem akart képregényhőst játszani, mert attól félt, hogy ez határozná meg a karrierjét, de később bevallotta, hogy már bánja a döntését.

Ian McKellen – Dumbledore: Richard Harris halála után új színészt kellett keresni Dumbledore szerepére, amit Ian McKellen kaphatott volna, ám ő nemet mondott, mert a Gyűrűk Ura trilógiában ő volt Gandalf, ráadásul úgy gondolta, hogy képtelen lenne az elődje nyomdokaiba lépni.

Denzel Washington – Hetedik: Először Denzel Washingtont választották David Mills detektív megformálására, de a színész egy másik szerep kedvéért visszautasította a sötét bűnügyi filmdrámát, amit először nem bánt, de a film megnézése után kicsit sajnálta a döntését.

Charlie Hunnam – A szürke ötven árnyalata: A színészt nagyon megijesztette a férfi főszerep karaktere, és félt, hogy rossz teljesítményt nyújtana egy ilyen nagyszabású filmben.

Harrison Ford – Jurassic Park: Azt követően, hogy Steven Spielberg együtt dolgozott Harrison Forddal az Indiana Jones-filmeken, Dr. Alan Grant szerepét is felajánlotta neki, de a színész nem vállalta.

Nicholas Cage – A Gyűrűk Ura: A színésze nem tudta bevállalni a 3 évig tartó, új-zélandi forgatást, ezért nemet mondott Aragorn szerepére.

Bette Midler – Apáca show: A híres szerepet eredetileg kifejezetten Bette Midlernek írták, de ő nem vállalta el, mert attól tartott, hogy a rajongói nem akarják apácaként látni.

John Travolta – Forrest Gump: A hírek szerint eredetileg John Travoltát keresték meg a Forrest Gump főszerepe miatt, de a színész nemet mondott a készítőknek. Nem ez volt az egyetlen sikerszerep, amit Travolta nem vállalt, mert a Csobbanás és az Apollo 13 sem tetszett neki.

Jack Nicholson – A Keresztapa: A színész később azt nyilatkozta, hogy azért mondott nemet a szerepre, mert úgy gondolta, hogy az „indiaikat indiaiaknak, az olaszokat olaszoknak kell eljátszaniuk”.

Molly Ringwald – Micsoda nő: Molly Ringwald játszhatta volna Richard Gere mellett a női főszerepet. Később a színésznő azt nyilatkozta, hogy nem bánta meg a döntését, mert a Micsoda nő attól olyan jó, hogy Julia Roberts játszott benne.

Tom Selleck – Indiana Jones: Sellecket a Magnum című sorozat szerződése akadályozta meg abban, hogy ő legyen Indiana Jones.

Will Smith – Django elszabadul: Órákon keresztül folyt a tárgyalás Will Smith és Quentin Tarantino között, de a színész végül nem vállalta a szerepet, mert nem sikerült megoldást találni a kreatív nézeteltérésekre. Smith a Mátrixra is nemet mondott.

Hugh Jackman – James Bond: Jackman inkább az X-Men szerepét vállalta el, ám 2015-ben azt nyilatkozta, hogy most komolyan elgondolkodna, ha újra felkérnék Bond eljátszására.

Angelina Jolie – Gravitáció: Oscar-díjat kapott a film, aminek főszerepét Angelina Jolie játszhatta volna. A színésznő helyett Sandra Bullock vállalta a munkát.

Henry Winkler – Grease – Pomádé: A producerek Henry Winklert jelölték Danny Zuko szerepére, de a színész úgy ítélte meg, hogy a karakter túlságosan hasonlít a korábbi híres szerepére, ezért nemet mondott a lehetőségre.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló