Forgatáskor került bajba Reese Witherspoon



A filmkészítés nem adott mentelmi jogot a törvényt sértő színészeknek.Tim Allen: Közel fél kiló kokaint akart eladni egy álruhás rendőrnek a színész még 1978-ban, amikor stand up humoristaként keresete a kenyerét. A michigani törvények szerint életfogytiglanit kellett volna kapnia, ám Tim Allen feldobta a társait, amiért cserébe enyhítették a büntetését. 1997-ben gyorshajtásért kapták el, amikort a Szegény embert az Amish húzza film baltimore-i forgatása zajlott.

Chris Pine: Új-Zélandon forgatta 2015-ben a Z, mint Zakariás című filmet a színész, aki megállás nélkül átszáguldott a rendőrségi ellenőrzőponton. Az intézkedő hatóságnak bevallotta, hogy négy pohár vodkát döntött le a torkán, a véralkoholszintje pedig 0,11 volt, ami 3 ponttal több a limitnél. Az új-zélandi hatóság 79 dollár (21 500 forint) megfizetésére kötelezte a színészt, akinek 6 hónapra bevonták az új-zélandi jogosítványát.

Shia LaBeouf: 2008-ban, a Bukottak bosszúja című rész forgatásakor, ittas vezetésért tartoztatták le. Mivel Shia LaBeouf balesetet okozott, amiben megsérült a keze, ezért fel kellett függeszteni a munkát. Az autóban LaBeouf mellett ült a film másik főszereplője, Isabel Lucas, aki zúzódásokkal és puklikkal megúszta a balesetet.

Matthew Fox: 2012-ben egy buszt próbált lestoppolni Clevelandben a Lost sztárja, aki akkoriban az Alex Cross című filmet forgatta. A Foxnak megálló jármű egy partibusz volt, aminek a 29 éves női sofőrje nem engedte fel a sztárt, aki ezért ütlegelni kezdte.

Persze, a színész teljesen másképpen mesélte el az incidenst Ellen DeGeneres show-jában, ahol azt állította, hogy ő kapta az első ütést és zsarolni próbálták. Fox színésztársa, Dominic Monaghan arról beszélt, hogy Fox egyébként is veri a nőket. A busz sofőrje ejtette a vádakat.

Robert Downey Jr.: 1996-ban tartoztatták le, amikor kokaint és heroint találtak nála. A színész ekkor két filmet forgatott az apjával. Robert Downey Jr. szabadlábon védekezhetett volna, ám mivel nem jelent meg a bíróság által elrendelt drogteszteken, ezért fél évre leültették.

Reese Witherspoon: Az atlantai rendőrség ittas vezetés gyanúja miatt állította meg Reese Witherspoon férjét, ám az anyósülésen ülő színésznő úgy viselkedett, hogy a rendőrök őt is bilincsben vitték be a kapitányságra. Witherspoon később írásban kért bocsánatot a viselkedéséért.

Christian Slater: 1998-ban tequila-kokain kombináció miatt tartoztatták le a rendőrök a színészt, aki azzal tetézte a bajt, hogy megpróbálta elvenni az egyik zsaru pisztolyát. Christian Slater ellen „egy nő és egy rendőr ellen elkövetett testi sértés és droggal való visszaélés” miatt indult eljárás.

Mivel a sztár nem fellebbezett az ítélet ellen, ezért majdnem lemaradt a Vízözön premierjéről, ám a bíró megengedte neki, hogy a nyitóhétvége után kezdje meg a 90 napos elzárását.

Wesley Snipes: Nyolcrendbeli adócsalással vádolták 2006-ban a színészt, aki az Afrika déli részén található Namíbiában tartózkodott, ennek az országnak pedig nincs kiadatási egyezménye az USA-val.

A Rémjárók című film forgatása 2012-ig tartott. Ebben az időszakban háromszor ítélték el a színészt kisebb adóügyekben. Végül 3 éves börtönbüntetést kapott, de az utolsó 4 hónapot már házi őrizetben töltötte.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló