Bébiétel Diéta és más furcsa étkezési szokások a sztárok világából



Christina Aguilera minden nap más színű, míg Mariah Carey csak lila árnyalatú táplálékot fogyaszt.Sylvia Plath: A depresszióra hajlamos, híres költőnő rájött, hogy a sütés javít a hangulatán. A specialitása a paradicsomleveses torta volt sajtkrém bevonattal. A különösnek hangzó étel állítólag nagyon finom.

Marilyn Monroe: A színésznő a reggeli zuhany előtt igazi fehérjebombát fogyasztott:

Először felmelegítek egy pohár tejet a szobámban található főzőlapon. Amikor a tej meleg, akkor beleütök két nyers tojást, jól összekeverem, végül öltözködés közben megiszom.”

Jennifer Aniston: A színésznő reggelije egy pohár frissen facsart citromlé, mert meggyőződése, hogy ezzel kordában tartja a testzsírját. Emellett kerüli a fehér ételeket (például hagyományos cukor, fehérliszt).

 

Warren Buffett: A világ egyik legsikeresebb befektetője elárulta, hogy amennyiben naponta 2700 kalóriát visz be a szervezetébe, akkor annak a negyede Coca Cola. Habár a világ egyik leggazdagabb emberéről van szó, mégse kövessük Warren Buffett diétáját!

Howard Hughes: A híresség betegesen félt a bacilusoktól, ezért az alkalmazottai minden étkezés előtt selyempapírba csomagolták az evőeszközeit és a tányérját, majd celofánnal burkolták be.

Mariah Carey: Az énekesnő egy olyan étrendre szokott rá, amiben csak lila dolgok szerepelnek, mert ezeknek magas az antioxidáns tartalma.

 

Hugh Hefner: Playboy tulajdonosa csak azt hajlandó megenni, ami a Playboy villa konyháján készült. William S. Bloxsom-Carter séf elárulta, hogy a főnöke fél 12-kor reggelizik, este fél 6-kor ebédel, majd este fél 11-kor vacsorázik.

Hefner kedvence az édesanyja receptje alapján készült krumplipüré, amit két kupacban kell felszolgálni neki, egy-egy tükörtojással. Állítólag, ha Hefner étteremben vacsorázik, akkor odaviteti az ételt.

Elvis Presley: Az énekes imádta a mogyoróvajat banánnal és baconnel, ami a „bolondok aranya” szendvicsváltozata. Egyszer Elvis 1500 kilométert repült a barátaival azért, hogy a kedvenc szendvicsét ehesse, amit először Denverben készítettek el.

Clark Gable: A jóképű sztárért nők milliói rajongtak, ám a színésznek volt egy igencsak illúzióromboló étkezési szokása, ugyanis imádta a nyers hagymát. Az Elfújta a szél forgatásán Vivian Leigh volt Clark Gable partnere. A színésznő sokat panaszkodott a kollégája lehelete miatt, de nem ő volt az egyetlen.

 

Madonna: Az énekesnő a levegődiéta híve, ami arról szól, hogy az ember úgy tesz, mintha megenné az ételt, de közben nem is.

 

Andy Warhol: A sztár kifejlesztette az Andy Warhol New York City-étrendet. Ennek a lényege az, hogy olyan ételt rendelt az éttermekben, amiket nem szeretett, majd a vacsora végén becsomagoltatta a maradékot, amit a hajléktalanoknak adott.

Reese Witherspoon: A színésznő az úgynevezett Bébiétel diétát követi, ami úgy néz ki, hogy Witherspoon reggel és délben csak bébiételt fogyaszt, rendes táplálékot pedig csak vacsorára eszik.

Christina Aguilera: Az énekesnő arra a 7 nap, 7 szín diétát tartja a legjobbnak. Ez azt jelenti, hogy az ember egy nap csak egyszínű ételt ehet.

Richard Nixon: Az USA volt elnöke nagyon szerette a ketchupot. Állítólag még a rendszeresen reggelire fogyasztott túrót is azzal ette.

 

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló