Milyen egészségnek örvendhetsz év végéig?



A Szent Teknős megjósolhatja, hogy kell-e betegségtől tartanod.Az egészség megőrzésében és a baj megelőzésében mindenképpen szükség van a tudatosságra, ezért jósoljon neked bármit a Szent Teknős, az biztos, hogy nem kell beletörődnöd, hanem továbbra is oda kell figyelned a megfelelő táplálkozásra, öltözködésre, mozgásra.

Ha tudni szeretnéd, hogy a Szent Teknős hogyan látja az egészségi állapotodat az év végig, akkor hallgass a megérzéseidre, és válassz egy lapot a fenti képről, majd olvasd el a jóslatot!

1. Kiváló egészségnek örvendhetsz: Kiváló egészségnek fogsz örvendeni az év végéig. A testi és a lelki betegségek is elkerülnek, ám természetesen ez nem jelenti azt, hogy visszaélhetsz a lehetőséggel! Továbbra is öltözz az időjárásnak megfelelően, figyelj oda az étkezésedre, a rendszeres testmozgásra.

2. Valaki elszívja az energiáidat: Az energiavámpírok léteznek, egy pedig a te közeledbe férkőzik. Ez a személy folyamatosan elszívja a jó élet energiádat, aminek hatására egyre fáradtabbnak, kimerültebbnek érzed magad, az immunrendszered gyengül és kezded betegnek érezni magad.

A Szent Teknős arra kér, hogy előzd meg a bajt azzal, hogy gondold végig, hogy ki lehet az energiavámpír! Ha megvan az illető, akkor szakítsd meg vele a kapcsolatot. Ha ezt nem teheted, akkor legalább próbáld levédeni magad vele szembe! Figyelj jobban a környezetedre!

3. A tél időszakban utolér a baj: Talán az őszi hónapokban megúszod a betegeskedést, de a téli időszakban ledönthet a lábadról valami, például láz, megfázás, vagy influenza, ha nem figyelsz az egészségedre. Szerencsére még időben figyelmeztet a Szent Teknős, tehát van időd arra, hogy megerősítsd az immunrendszered, az egészséged.

4. Szinte folyamatosan beteg leszel: Úgy néz ki, hogy év végéig folyamatosan betegeskedni fogsz, de nem azért, mert súlyos, komoly problémád lesz, hanem azért, mert nem figyelsz oda magadra. Valószínűleg túl keményen hajtasz, elhanyagolod a pihenést, nem veszed észre a testi és lelki jelzéseket, ezt pedig megunja a tested, ami sokkal keményebb módszerrel próbál kiszakítani a mókuskerékből.

Természetesen nem kell beletörődnöd a Szent Teknős jóslatába, mert a jövő változat, a jóslatot pedig időben megkaptad ahhoz, hogy tégy ellene, hiszen az egészséged leginkább a tudatos életmódtól függ.

5. Lesznek kisebb hullámvölgyek, de jól leszel: A Szent Teknős úgy látja, hogy azt veheted észre magadon, hogy elgyengülsz, elfáradsz, egy-egy napra lebetegszel, depressziósnak érzed magad, de másnapra már semmi bajod.

Tartós betegségre nem kell számítanod, de kisebb megzuhanásokra igen. Ha ettől eltekintünk, akkor nagyszerű állapotnak örvendesz és az orvost is csak ritkán kell felkeresned. A Szent Teknős arra kér, hogy vedd komolyan a megbillenéseket, mert ezek arra utalnak, hogy valami nincs rendben.

A végére kell járnod annak, hogy mi az oka az egy napig tartó betegeskedésednek, hogy kiiktathasd azt az életedből. Ha ezt sikerül megtenned, akkor makkegészséges lehetsz.

6. Főleg lelki bajok várhatók: A Szent Teknős szerint a testi problémák elkerülnek 2017 végéig, de a lelki bajok nem. Lehetséges, hogy depresszióba esel, túlérzékeny leszel, mindent a szívedre veszel. Ezeket a bajokat megelőzheted, ha minden nap foglalkozol a lelkeddel. Mondd ki, hogy mi fáj, mi zavar!

Beszélgess magaddal, kérdezd meg, hogy mi bánt, mivel nem vagy megelégedve! Ha megvannak a válaszok, akkor tegyél azok ellen, mert a lelki egészség szempontjából az a legfontosabb, hogy tudj változtatni!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló