Csillagjegy szerinti stresszűző foglalatosságok



Te mivel oldhatod a legjobban a belső feszültséget?Kos: A csillagjegyed alapján az intenzív mozgásformák által vezetheted le legjobban a stresszt, de választhatod a másik végletet is, a jógát, ami nyugalmat és higgadtságot hoz az életedbe.

Bika: A csillagjegyed alapján az egyik legjobb stresszűző az lehet, ha bekapcsolod a rádiót, vagy csak zenét hallgatsz, mert a kedvenc dalaid biztos, hogy meg fognak nyugtatni. Bikaként a masszázs és a főzés is remek feszültség-levezető foglalatosság lehet a számodra.

Ikrek: Folyamatosan mozgásban vagy, amit nem bánsz, mert utálsz unatkozni, ám még veled is előfordul, hogy egyszerre túl sok a feladatod és stresszesé, feszültté válsz. Ilyenkor a legjobb stresszűző tevékenység a számodra a meditáció, a légzőgyakorlatok, a természetben sétálgatás és a naplementében gyönyörködés.

Rák: Élvezed azt az időt, amit a családoddal, a barátaiddal töltesz, szívesen beszélgetsz velük, ami rendben van, de jól tennéd, ha többet foglalkoznál önmagaddal is. Mások problémáját magadra venni igazán stresszes elfoglaltság, ezért időnként tarts szünetet, törődj önmagaddal, sétálj vagy menj el úszni!

Oroszlán: Az esetek többségében eltitkolod a problémáidat és az őszinte érzéseidet, emiatt kívülről úgy néz ki, hogy minden rendben van veled, de belül tombol benned a stressz. A csillagjegyed alapján akkor tudod a legjobban elűzni a stresszt, ha elmész bulizni, táncolni, esetleg énekelsz vagy megnézel egy színházi előadást.

Szűz: Esetedben a legjobb stressz-levezető gyakorlat az, ami közben kikapcsolhatod a gondolataidat, kiürítheted az elmédet. Meditálj, jógázz, kertészkedj, merülj el egy kádnyi forró vízben, esetleg ülj be valahova a barátaiddal egy csendes beszélgetésre.

Mérleg: Úgy oldhatod a leginkább a stresszt, hogy megtalálod a harmóniát és az egyensúlyt az életedben, amiből nem hagyod magad kizökkenteni. Hozzád illő sportág lehet a fallabda, a pilates, de azzal is levezetheted a stresszt, ha elmész egy múzeumba, kidekorálod az otthonodat, vagy csak kirakat nézegetéssel töltöd az idődet.

Skorpió: A csillagjegyedhez leginkább passzoló stresszűző foglalatosság az egész testes masszírozás, vagy a fejmasszázs, amit te is elvégezhetsz magadon. Ha van párod, akkor tölts vele minél több időt, próbáljatok ki izgalmas dolgokat, programokat, és a testiségbe is vigyetek izgalmat!

Nyilas: Nagylelkű vagy, fontosnak érzed a barátaidat, ám nem költheted rájuk minden filléredet és nem foglalkozhatsz mindig velük. A csillagjegyed alapján a természetjárással űzheted el a leginkább a stresszt. Menj ki a szabadba, sétálj, szellőztesd ki a fejedből a problémákat!

Bak: A teendőid listája nagyon hosszú, ezért stresszes életet élsz. A csillagjegyed alapján akkor vezetheted le a legjobban a stresszt, ha kipróbálod az extrém sportokat, vagy elmész a hegyekbe túrázni, hegyet mászol, esetleg síelsz.

Vízöntő: Esetedben ijesztő lehet, mégis azt tanácsolja a horoszkóp, hogy legalább egy napra kapcsold ki a telefonodat és az e-mail üzeneteidet se nézd meg. Emellett a meditálás és a jógázás is remek stresszűző lenne a számodra.

Halak: Űzd el a stresszt valamilyen művészeti ággal, például festéssel, rajzolással, vagy csak énekléssel. A művészet mellett a jóga és a meditáció is segíthet, ahogy minden olyan foglalatosság, ami által egy kicsit kikapcsolhatod az elmédet.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló