A legborzalmasabb első randevújukról meséltek a twitterezőkEzeket az élményeket az ellenségének se kívánja az ember.1. „A srác otthon felejtette a bankkártyáját. Én fizettem a teljes fogyasztásunkat és én is vezettem. A moziban, a film közben, megtalálta az Instagramomat a volt barátnője, aki megírta, hogy a 3 évig tartó járásuk alatt mindig ezt csinálta...”

2. „Az étterembe tartottunk autóval, amikor hívták. Kihangosította. Egy másik nő kereste, mert a városban van, és találkozni akart a sráccal, aki rávágta, hogy ő is szeretne összefutni a csajjal. Miközben én ott ültem az átkozott kocsiban...”

3.Végigdumálta a Mariah Care koncertet, ráadásul tolakodott, hogy ülőhelyet találjon, amiért nem is fizetett. Később az autónál a földre hajított egy halom szemetet, majd rávizelt.”

4. „A lány be akart menni egy szépségápolási üzletbe. Bementünk. A vásárlás végén a pénztáros 189 dollárt kért. A csaj rám nézett, azt várva, hogy kifizetem, de én nyugodtan kisétáltam az üzletből. Ő ordítva jött utánam, azt kiabálva, hogy egy igazi férfit ez is érdekelne. Közöltem, hogy egy igazi férfi egyedül is tud enni...”

5. „Ebédelni vitt, de kijelentette, hogy 10 dollárnál drágább ételt nem kérhetek. Hazafelé nem hívott taxit, hanem gyalogoltunk úgy, hogy végig előttem ment. Egyáltalán nem érdekelte, hogy épségben hazaérek-e. Nem tudtam elhinni, hogy végig így viselkedett. A randi után többé nem beszéltem vele.”

6. „A srác a haverjaival, egy nagy kamionnal jött értem. A kamiont az egyik barátja vezetett. Amikor 110 km/h-val száguldozott, akkor megkérdezte, hogy akarok-e vele fotót. Folyamatosan bagóztak, útközben megálltak ellopni egy kerékpárt, és elmesélték, hogy egyszer fegyveres rablást követtek el egy gyógynövénypatikában.

A fiú elmondta, hogy jövő héten külföldre megy, mert letartóztatták, majd megkérdezte, hogy leszek-e a barátnője. Ez volt a harmadik randink. A másodikon véres arccal jelent meg, mert egy verekedés után jött...”

7. „Egy parkban sétáltunk, amikor rámutatott egy szakadékra, majd viccnek szánva közölte, hogy valószínűleg ott rejtené el a holttestemet, mert soha senki nem találná meg.”

8.A partnerem megkérdezte, hogy szeretem-e a magassarkút. Azt feleltem, hogy igen. Ekkor megkért, hogy a randevúra menjek magassarkúban, magasderekú farmerben és teljes sminkben, ahogy 'ő szereti'. Végül megkérdezte, hogy 'ugye jól fogsz mutatni mellettem?'”

9. „Ettünk, aztán elmentünk a sráchoz filmezni. Amikor bementem a mosdóba, akkor kikapcsolta és elrejtette a telefonomat. Azt akarta, hogy keressem meg. Játéknak szánta, de én azt hittem, rám fog támadni, meg akar ölni.

Még soha nem rettegtem úgy, mint akkor. Végül kint a postaládájában találtam meg a mobilomat. Az eset óta nagyon óvatos vagyok, ha idegennel találkozom. Például előre megadom az ismerőseimnek a címet és felírom az autó rendszámát.”

10. „A pasi úgy csinált, mintha annyira részeg lenne, hogy nem tud vezetni. Megengedtem neki, hogy nálam aludjon. Másnap reggel meztelenül állított be a szobámba. Udvariasan visszautasítottam azzal az ürüggyel, hogy menstruálok. Erre megkérdezte, hogy 'a szádon keresztül is vérzel?'”

11. „Az unokatestvérem hozott össze a párja haverjával. A srác elvette az innivalómat, miután közöltem, hogy nem iszok. A randevú után felhívott, hogy nem hagyta-e a kocsimba a kokainját, amiről elfelejtette, hogy már felszívta.”

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló