Velük a legrosszabb az ágyban



Ezek a csillagjegyek nem remekelnek, ha szexről van szó.A horoszkóp nem tudja, hogy mindenkinek a magánügye, hogy milyen teljesítményt nyújt az ágyban, ugyanis kíméletlenül megnevez három csillagjegyet, amelynek szülöttei általában nem remekelnek a szexben.

Nem arról van szó, hogy teljesen amatőrök lennének, hanem arról, hogy az egyikük csak testben van jelen, miközben a problémáin gondolkodik, míg a másik fejébe pornó játszódik le, a harmadik pedig mindig elsírja magát, de nem tudni, hogy örömében, vagy bánatában.

Tisztelet a kivételnek, de a horoszkóp alapján ezzel a három csillagjeggyel a legrosszabb az ágyba!

A Bak fantáziákat kerget: Hihetetlenül vonzó és megnyerő személyiséggel rendelkezik a Bak, akinek a közeledését képtelenség visszautasítani. Mint pár értékes, megbízható és kitartó, ám a hálószobában különösen viselkedhet, mert folyamatosan fantáziál, erotikus filmeken jár az esze.

Testileg a párjával szeretkezik, a szexhez is jól ért, de a gondolatai nincsenek ott az ágyban. Abban az esetben, ha valaki kikapcsolná a fejében pörgő pornót, és a Baknak kizárólag a partnerére kellene koncentrálnia, akkor lehet, hogy nagy bajban lenne ennek a csillagjegynek a képviselője.

A Bak a vad szexfantáziájában más emberekkel, általában nem eggyel szórakozik, ám attól nem kell tartani, hogy az exeiről fantáziál, hanem inkább a felnőtt filmek emlékeit idézi fel. Amennyiben a párja ezzel meg tud békélni, akkor még előnye is származhat a Bak piszkos fantáziája.

A Halak zokog az ágyban: A tizenkét csillagjegy közül a Halak az egyik legérzékenyebb, legérzelmesebb, akivel bármikor előfordulhat, hogy könnyek homályosítják el a látását. Eleinte talán nem zavaró a Halak pityereg az ágyban, de idővel elég kínossá válhat, hogy már megint sír a szex alatt vagy után.

A párját teljesen összezavarhatja a Halak viselkedése, mert nála nem lehet tudni, hogy azért zokog, mert nem érezte jól magát, vagy ellenkezőleg, annyira boldog, hogy az csalt könnyeket a szemébe. Amennyiben a Halak társa empatikus, meghatódó típus, akkor szavak se kellenek, hogy megértsék egymást, mert pontosan tudják, hogy mit gondol és érez a másik.

Ha a Halak szerető egy hozzá hasonlóval gyűri össze a lepedőt, akkor ők szó szerint együtt sírnak és örülnek. Minden más esetben a Halak párja jobban jár, ha minél előtt keres magának egy érzelmileg sokkal stabilabb csillagjegyet.

Az Ikrek nagyon passzív az ágyban: Ennek a csillagjegynek a szülötte mérget venne arra, hogy jó az ágyban, pedig nem az, mert jellemzően nagyon passzív, visszafogott, és általában hagyja, hogy a párja legyen az irányító.

Mivel az Ikrek biztos benne, hogy mindent tökéletesen csinál, ezért meg sem fordul a fejében, hogy változtatnia kellene. Ez legfeljebb akkor változik meg, ha megunják és elhagyják. Az Ikrek szerető problémájának leggyakrabban az az oka, hogy fél kimutatni az érzéseit, ugyanis egyáltalán nem szeretne csalódni, sérülni.

Az Ikrek esetében az is problémát okoz, hogy csak testben van jelen, mert a gondolatai valahol teljesen máshol járnak. A Bakkal ellentétben ő nem egy másik partneren fantáziál, hanem inkább a problémái megoldásán gondolkodik, két dologra pedig egyszerre nem képes figyelni.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló