Öt sztár, aki eltüntette a híres tetoválásait



Hogyan szabadultak a hírességek a testükre varratott szimbólumoktól, feliratoktól?A tetoválások általában jelképeznek valamit, amire jobb esetben, az ember évek múltán is szívesen emlékszik vissza, de előfordul, hogy idővel valamiért teherré válik a tetkó, amit egyáltalán nem könnyű eltávolíttatni, ám néhány sztárnak ez mégis sikerült.

Melanie Griffith „kifotoshopolt” tetoválása: Az amerikai színésznő és Antonio Banderas 18 éven keresztül volt házas. Melanie Griffith annyira szerelmes volt a spanyol színészbe és énekesbe, hogy a jobb vállára tetováltatta Antnio nevét, amit büszkén mutogatott.

Az álompár azonban 2014-ben elvált. A csalódott színésznő ekkor időpontot kért egy szakembernél, hogy távolítsa el a volt férje nevét. Eleinte úgy tűnt, hogy a fájdalmat rosszul viselő színésznő bőrgyógyásza félmunkát végzett, mert a tetoválás egy része még sokáig látható volt Melanie Griffith vállán.

Ugyanakkor az sem kizárt, hogy a színésznő direkt akarta, hogy többé-kevésbé látszódjon a minta, mert talán így szerette volna mindenki tudomására hozni, hogy 58 évesen továbbra is hiszi, hogy még jön valaki az életébe, aki képes lesz betölteni a szívében azt a helyet, amit Antonio elhagyott. Napjainkban már se a név, se a szívecske nem látható a színésznő bőrén.

50 cent megunta a sminkszobát: Curtis Jackson, avagy ismertebb nevén 50 cent, egy filmforgatás közben döntött úgy, hogy megszabadul a karjait borító tetoválásaitól. A sztár azért határozott így, mert a Tizenkettő című dráma jeleneteinek forgatása előtt rengeteg órát kellett eltöltenie a sminkszobában azért, hogy teljesen elrejtsék a tetkóit.

Mivel a rapper mostanában úgy döntött, hogy komolyan veszi a színészi karrierjét, ezért jobbnak látta, ha a kezein lévő mintákat végleg száműzni. Az egész hátát elfoglaló 50-estől továbbra sem akar megszabadulni.

Katie Price a legegyszerűbb módszert választotta: A művésznevén Jordan, angol modell, valóságshow-sztár, milliomos üzletasszony, Katie Price első férje Peter Andre volt. Az ötgyermekes híresség 2009-ben vált el az énekestől.

Katie Price jelenleg a negyedik férjétől válik, úgyhogy nem túlozott, amikor azt nyilatkozta, hogy szerencsétlen a szerelemben. Amikor a híresség elvált az első férjétől, akinek a becenevét a csuklójára tetováltatta, akkor egyszerűen egy X-szel áthúzta a nevet.

Pamela Anderson és a szögesdrót: 1995-ben a Barb Wire című film miatt tetováltatott egy szögesdrót a felkarjára Pamela Anderson, aki miatt nők százai lepték el a tetováló szalonokat, hogy utánozzák a világ egyik leghíresebb modelljét.

Pamela Anderson 50 évesen rájött, hogy a bőre már nem olyan feszes, mint fiatalkorában, a szögesdrót pedig csúnyán szétesett a karját. A sztár 2014-ben egy hónapokig tartó kezelésnek vetette alá magát, és a lehető legjobban elhalványíttatta a híres tetoválását.

Lady Gaga és a smink trükkök: A mostanában a visszavonulásával fenyegetőző amerikai énekesnő és színésznőről azt beszélik a stylistok, hogy divatot teremt a sztárvilágban. Lady Gaga azzal kelt feltűnést a rangos díjkiosztókon, hogy mesterek és rengeteg smink segítségével, eltünteti a tetoválásait. A 73. Golden Globe-díjkiosztó gálán is egy fekete Versace ruhában lépett a nagyközönség elé úgy, hogy egyetlen tetoválás sem volt látható rajta.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló