Híres nők tanácsai a szakítás utánraMeghan Markle, Rihanna és például Taylor Swift is elárulta, hogy hogyan tették túl magukat a szívfájdalmon.Szerelmesnek lenni, boldog párkapcsolatban élni jó dolog, ám egyáltalán nem biztos, hogy ez az állapot örökké így marad, hiszen bármikor előfordulhat valami, ami miatt a felek úgy döntenek, hogy egymás nélkül folytatják tovább az életüket.

A szakítás utáni szívfájdalmat sokan pokolként élik meg. Egyesen az evésbe menekülnek, mások reggeltől estig sírnak, míg megint mások belevetik magukat az éjszakai életbe, vagy kipróbálnak egy új frizurát.

Mivel a hírességek is csak emberek, ezért nekik is volt már dolguk az szívfájdalommal, amivel kapcsolatban interjúkban, közösségi oldalakon árulták el, hogy hogyan tették túl magukat a szakításon.

Jennifer Aniston:A bánatnak is több lépcsője létezik. Szomorú, hogy valami véget ér, de csak még nehezebb lesz, ha megpróbálod elkerülni a fájdalmat. Ember vagyok, ugyanolyan tapasztalatokkal, mint akárki más. A különbség csak annyi, hogy az enyémeket mindenki látja, de ezen keményen próbálok felülkerekedni.”

Meghan Markle: „Szerintem az a legjobb ilyenkor, ha főzöl egy remek vacsorát, még abban az esetben is, ha egyedül vagy, vedd fel hozzá a kedvenc ruhádat, lepd meg magad néhány szál virággal, és ünnepeld az önszeretetet, amit gyakran elfelejtünk!”

Rihanna:Csak higgyetek abban, hogy a szívfájdalom valójában valamilyen ajándék. Ha úgy érzed, hogy jót tesz, akkor sírj, de tudd, hogy ez sem tart örökké! A szerelem újra rád fog találni, és szebb lesz, mint az előző volt.”

Katy Perry:A szakítást kétféleképpen lehet csinálni: segíted, vagy elpusztult magad. A romboló úton indultam el. Csak ettem és ittam, de egyik sem tett jót. Végül túrákkal, vitaminokkal, imával és barátok segítségével jutottam túl az egészen.”

Reese Witherspoon:Látod, hogy rengetegen benne vannak a hibáztatós játékban. Mindig más a hibás, de szerintem az sokkal többet segít, ha a saját részeddel foglalkozol. Ez az a fájdalmas munka, amin muszáj átesni ahhoz, hogy igazi tapasztalatokkal gazdagodj a szakítás után.”

Oprah Winfrey:A szakítás válhat a legjobb tanárrá, ami rengeteget elárul önmagadról, ezért hálás vagyok mindegyikért, hiszen ennek köszönhetően lettem egyre több és több.”

Uma Thurman:A válásomat követően valaki azzal próbált vigasztalni, hogy fele annyi időt fogok szenvedni, mint amennyi ideig a kapcsolat tartott. Ez rosszul esett, mert akkor nagyon szenvedtem, és nem akartam, hogy olyan sokáig tartson. Négy év után jöttem rendben, a kapcsolatom nyolc évig tartott. Most már minden rendben.”

Ciara:Egyáltalán nem szeretem szomorúnak érezni magam, ezért folyamatosan azon gondolkodom, hogy hogyan tudnék kijönni ebből.”

Taylor Swift:Az a legjobb, ha a volt pároddal közös szokásokat újakra cseréled, és szervezel egy csomó programot. Egy nap csak azt fogod észrevenni, hogy már jól vagy.”

Alexa Chung:Szakítás után sokan egyből arra gondolnak, hogy csinálniuk kellene valamit a hajukkal. Kérlek, hagyd békén a hajad! Ha változásra vágysz, akkor inkább próbálj ki egy új rúzst!”

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló