Utálta egymást Johnny Depp és Angelina Jolie Az utazó forgatásánHíres filmes párok, akiknek alakítói nem ápoltak jó viszonyt a valóságban.Johnny Depp és Angelina Jolie (Az utazó): 2010-ben készített közös filmet Angelina Jolie és Johnny Depp, akiket akkoriban Hollywood két legszebb sztárjaként tartottak számon. Néhány forrás szerint azonban Jolie és Depp között annyira elmérgesedett a viszony, hogy Depp csak akkor hagyta el a lakókocsiját, amikor forgatnia kellett.

A színész szerint Jolie túl sokat foglalkozott a frizurájával, a sminkjével, és igazi primadonnaként viselkedett. Jolie azt kifogásolta, hogy Depp felszedett néhány kilót, nem foglalkozott a hajával, és mivel nem nézett ki elég jól, ezért felkészületlennek tartotta, ráadásul a színész esti kimaradásai továbbrontottak a helyzetén. Az, hogy a két sztár nem szívlelte egymást, a filmen is érződött.

Dakota Johnson és Jamie Dornan (A szürke ötven árnyalata): A 2015-ben készült film E.L. James A szürke ötven árnyalata című könyvéből. Az adaptációban Jamie Dornan megmutatta Dakota Johnsonnak, hogy a fájdalom is lehet élvezetes.

Habár a film nagy siker, mégis már a premier előtt tudni lehetett, hogy a két sztár mennyire rosszul érzi magát a forgatáson. Állítólag a szexjeleneteiket többször fel kellett venni, mert Johnson képtelen volt eljátszani, hogy élvezi a Dornannel való együttlétet. Az első rész után Dornan nem akarta elvállalni a folytatást, de végül még két filmet forgattak velük.

Ryan Gosling és Rachel McAdams (Szerelmünk lapjai): A világ egyik legromantikusabb filmjeként tartják számon a 2014-es Nicholas Sparks adaptációt, a Szerelmünk lapjait, aminek főszerepét Ryan Gosling és Rachel McAdams alakította.

A két színész játéka láttán mindenki el tudta hinni, hogy azok örökre együtt maradnak, akiket a sors egymásnak teremtett. Ebből is látszik, hogy Gosling és McAdams milyen jó a szakmájában, ugyanis kiderült, hogy a valóságban napi szinten kiabáltak és veszekedtek egymással.

A két színész közti viszony olyannyira elmérgesedett, hogy egy ponton Gosling azzal a kéréssel fordult a producerekhez, hogy cseréljék le a színésznőt. Utólag kiderült, hogy az utálkozás oka a szexuális feszültség lehetett, hiszen a két sztár később összejött, és hellyel-közzel három éven át alkotott egy párt.

Patrick Swayze és Jennifer Grey (Dirty Dancing – Piszkos tánc): Az 1987-es Dirty Dancing – Piszkos tánc a mai napig kultuszfilm, aminek olyan felejthetetlen jeleneteket köszönhetünk, mint például azt, amikor Patrick Swayze a levegőbe emeli Jennifer Grey-t, a Time of My Life című dal közben.

A világ egyik leghíresebb filmes szerelmespárjáról ma már tudjuk, hogy a valóságban nem rajongtak egymásért. Ez a 2009-ben elhunyt Patrick Swayze életrajzi könyvéből derült ki, ugyanis a színész egyáltalán nem kedvelte Grey-t, akit nem tartotta elég profinak, ráadásul a színésznő mindenféle kritikától elsírta magát, és a hangulatingadozásai is csak ártottak a közös munkának.

Leonardo DiCaprio és Claire Danes (Rómeó + Júlia): A tragikus szerelemről szóló mű már rengeteg feldolgozást kapott az elmúlt években, így például 1996-ban, amikor Leonardo DiCaprio és Claire Danes főszereplésével készült belőle adaptáció. A film nagy sikert aratott, DiCaprio és Danes pedig a mai napig az egyik leghíresebb filmes szerelmespár, pedig a valóságban nagyon utálták egymást.

DiCaprio azért nem kedvelte a színésznőt, mert szerinte Danes túlságosan fenn hordta az orrát. A színésznő azt kifogásolta, hogy a kollégája gyerekes és éretlenül viselkedett az forgatáson.

(Forrás: noizz.hu)

Ajánló

Ajánló