A szexuális életedről mesélhet az általad választott állat



Milyen lehetsz az ágyban?

Nem a véletlen műve az, hogy miért az a kedvenc állatod, amelyik, ugyanis ahogy az embereknek, úgy a különféle állatfajoknak is megvan a maguk személyisége. Egyesek például vadak, mások szelídek. Az egyik egyedül tengeti mindennapjai, a másik el sem tudná képzelni az életet a társai nélkül.

Az, hogy melyik a kedvenc állatod nagyban függ a jellemvonásoktól, éppen ezért sok mindent elárul a személyiségedről az, hogy melyik állatfaj áll hozzád a legközelebb. A most következő teszt is ezen a tényen alapszik, ugyanis az az állat, amelyiket az alábbiak közül kiválasztod, érdekes dolgokat árulhat el a szexuális életedről.1. Oroszlán: Ha az oroszlán mellett döntöttél, akkor egy igazi vadállattá változol a hálószobában. Ahogy az oroszlán, úgy te is büszke vagy, a hatalmas önbizalmad és erőd pedig megmutatkozik a szerelmi és szexuális életedben is. Nem csoda, hogy sokak vágya az, hogy veled töltsenek egy szenvedélyes éjszakát.

2. Tigris: Abban az esetben, ha a tigrist választottad, akkor ez alapján elmondható rólad, hogy ahogy a pároddal belépsz a hálószobába, úgy nyílsz ki teljesen. Az ágyban igazán szexi és füllesztő vagy, amivel megőrjíted a partneredet, aki egyre többet akar belőled, hála a titokzatos kisugárzásodnak. Neked szinte senki sem tud ellenállni, hiszen nagyon jól tudod, hogy hogyan kell viselkedni a hálószobában, és azon kívül.

3. Medve: Ha a medvét választottad, akkor ez alapján igazi vadállat vagy a hálószobában. Rólad elmondható, hogy a vágyaid elsődlegesek, forrók és ellenállhatatlanok. Az energiád és a rezgésed kicsit őrült, ami abban mutatkozik meg, hogy egy kicsit különösen viselkedsz az ágyban. A párod mindig egy kicsit többet akar belőled, ugyanis jellemző rád, hogy helyzettől függetlenül követed az ösztöneidet.

4. Gorilla: Ha a hat állat közül a gorillát választottad, akkor rólad elmondható, hogy egy kissé kegyetlen vagy a hálószobában, ahol nincs kétség afelől, hogy te vagy a főnök, és mindig eléred, hogy megkapd azt, amire vágysz, amit szeretnél. Szégyellősnek egyáltalán nem lehet nevezni. Az is jellemző rád, hogy nem félsz az ismeretlentől, még abban az esetben sem, ha az tele van meglepetésekkel.

5. Farkas: Amennyiben úgy döntöttél, hogy a farkast választod, akkor jellemző rád, hogy a hálószobában tökéletesen tisztában vagy az erőviszonyokkal, de néha előfordulhat, hogy túl erős és erőszakos vagy.

Mindenkit ámulatba ejtesz az őszinteségeddel és az intenzitásoddal, emiatt csak kevesen tudnak ellenállni neked, hiszen a szexuális stílusodat sem titkolod. Neked már a pillantásodból is árad a szexuális, egyfajta alfa energia, amivel mágnesként vonzol másokat.

6. Gepárd: Abban az esetben, ha a gepárd mellett döntöttél, akkor elképesztően kitartó személy lehetsz, ez pedig a hálószobában sem változik. Mindig kapható vagy egy lepedőgyűrésre, de arra is hajlandó vagy, hogy „kivárd a sorod”, ha valakit nehezen kaphatsz meg.

Ha viszont egyszer a kiszemelted egy ágyba kerül veled, akkor utána bánhatja, hogy eleinte miért állt ellen neked, ugyanis varázslatos szerető vagy, aki azt szereti, ha a parti reggelig nem ér véget.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló