Robert Pattinson kartonból készült másához ment hozzá Lauren Adkins



Ezek a nők és férfiak nem egy másik emberben találták meg az Igazit.Lauren Adkins és Robert Pattinson kartonbábu: 2014-ben, 25 évesen döntött úgy az amerikai Lauren Adkins, hogy hozzámegy Robert Pattinson életnagyságú kartonbábujához, ami a színészt az Alkonyat-filmek Edward Cullenjeként ábrázolta.

Adkins gyerekkora óta rajong a romantikus történetekért. Tiniként arról álmodozott, hogy az iskolai bálon találkozik élete szerelmével, mint a tinifilmekben, de ez nem történt meg. Később, amikor főiskolára járt és elköltözött otthonról, a randevúi folyton csődöt mondtak, mert egyik fiú sem felelt meg a lány elvárásainak.

Adkins ezt követően talált rá élete vámpírjára, az Alkonyat-könyveknek és filmeknek köszönhetően. A karton Pattinsont egy lemezboltban látta meg, és azonnal megvette, majd otthon egész éjjel nézegette. Az esküvő ötlete a lány egyik barátnőjétől származik.

Az házasságkötés Las Vegasban valósult meg, mert csak ott vállalták el. Adkins álmai ruháját viselte a ceremónián, ami után fogadást adott az 50 fős násznépnek, majd a „férjével” Los Angelesbe utazott nászútra.

Amanda Teague és egy 300 éve halott kalóz szelleme: A negyvenes éveiben járó nő 2018 elején ment hozzá egy 300 éves kalóz szelleméhez, akit 2014-ben ismert meg. A párt egy sámán adta össze.

Az ír nő elmondta, hogy a szellem úgy néz ki, mint Jack Sparrow kapitány, ezért felvette a Sparrow vezetéknevet is. Teague azt is elárulta, hogy a kapcsolatuk, annak ellenére, hogy a férfi láthatatlan, ugyanolyan, mint bármelyik más páré, és a szex sem hiányzik a házasságukból, méghozzá olyannyira nem, hogy egyszer azt hitte, hogy terhes.

A házasság még az első évforduló előtt tönkrement. Teague a közösségi oldalán jelentette be a válást, aminek oka az volt, hogy a szellem erőszakosan kezdett viselkedni és a nő életére tört.

Tracey Emin és egy kő: 2015-ben ment hozzá egy kőhöz Tracey Emin. A zártkörű esküvőre a brit művész franciaországi kertjében került sor. Emin arról nyíltan beszélt, hogy honnan vette az inspirációt.

Elárulta, hogy miután elolvasta II. János Pál pápa és Anna-Teresa Tymieniecka filozófus szenvedélyes, személyes hangvételű levelezését, amiből soha nem lett fizikai kapcsolat, elgondolkodott a saját életében jelenlévő spirituális és fizikai kapcsolatokról.

Ezt követően döntött úgy, hogy hivatalossá teszi azt a spirituális kapcsolatot, amit a kővel ápol. Emin azt is elmondta, hogy azt szereti a legjobban a kőben, hogy nem megy sehova és akkor is szívesen gondol rá, amikor rossz napja van.

Uwe Mitzscherlich és az asztmás macska: Uwe Mitzscherlich nagyon rossz hírt kapott az állatorvostól 2010-ben, ugyanis kiderült, hogy a 10 éves, asztmás cicájának, Ceciliának, már kevés ideje van hátra.

A férfi ekkor elhatározta, hogy feleségül veszi a macskát. Mivel ember és állat Németországban sem köthet legális házasságot, ezért Mitzscherlich úgy döntött, hogy felbérel egy színésznőt, aki 300 euróért összeadta őt és Ceciliát.

Richard Torres és a fák: Perui színész és környezetvédő aktivista Richard Torres, aki 2013-ban vette el az első fát, amit azóta több követett. Az első ceremóniára a hazájában került sor, majd néhány hónappal később Argentínában a második fát is elvette.

A harmadik esküvőre egy év múlva, Kolumbiában került sor, majd 2016-ban egy igazi hírességet, a mexikói Árbol del Tule-t, tehát a Föld legvastagabb törzsű fáját vette el Torres, akinek eddigi utolsó esküvője 2018-ban, Guatemalában volt.

Torres elárulta, hogy további fákat készül elvenni, hogy felhívja a figyelmet a környezet megóvásának fontosságára.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló