Így alakulhat a szexuális életed 2021-ben!



A szexhoroszkópból kiderül, hogy mire számíthatsz a testi örömök terén!Kos: Minden, amire 2020-ban vágytál a testi örömök terén, valóra fog válni 2021-ben, ugyanis a szexuális kilátásaid fantasztikusak! Érzéki kalandban lehet részed külföldön, vagy egy külföldi személlyel.

Bika: Erősen kezdheted a 2021-es évet a testi örömök szempontjából. Idén sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben, mint eddig bármikor, a párod vagy a partnereid pedig úgy fognak tekintenek rád, mintha valóságos isten, vagy istennő lennél.

Ikrek: 2021-ben több, jobb és különlegesebb testi örömök várnak rád, ráadásul a partnereid tekintetében is változásra számíthatsz. Az unalmas és fantáziátlan szexből nem fogsz kérni, és úgy fogsz nemet mondani, hogy vissza sem nézel.

Rák: 2021-ben összehozhat a sors azzal a személlyel, aki képes lesz aktiválni az összes érzékedet. Ez az illető elindítja benned azt a szexuális forradalmat, amelyről eddig legfeljebb csak álmodni mertél. A te dolgod csak annyi lesz, hogy add át magad az élvezeteknek!

Oroszlán: A Vízöntőbe lépő Szaturnusz és Jupiter hatására aktiválódik a párkapcsolati életterületed 2021-ben, vagyis még annál is népszerűbb leszel a nők és férfiak körében, mint amilyen egyébként is vagy. Ugyanakkor számodra nem a testiség mennyisége fog számítani, hanem annak minősége. 2021-ben bőven lesz jelölt, akiből válogathatsz!

Szűz: A Halakba lépő Neptunusz a párkapcsolati életterületedre gyakorol hatást 2021-ben, ezért idén az egyéjszakás kalandok és a barátság-extrákkal helyett inkább a mélyebb intenzitású, érzési élmények várnak rád. 2021-ben végre lesz lehetőséged arra, hogy kiéld azokat a szexuális fantáziáidat, amelyeket eddig elnyomtál magadban.

Mérleg: 2021 végre egy olyan év lesz, amiben nem fogsz mindent túlbonyolítani. Ez alól a szexualitás sem lesz kivétel, ugyanis sokkal lazábban és nyitottabban állsz majd hozzá a testiséghez. Idén vonzani fognak a hozzád hasonlóan Levegő-jegyek, nyár végén pedig felbukkanhat valaki a múltadból, akivel csodás szexuális élményben lesz részed.

Skorpió: Skorpió jegyűként te eleve maga vagy a két lábon járó szexualitás, a csillagok viszont olyan érzéki mintákat jeleznek neked 2021-re, amelyek új dimenziót nyitnak számodra a testiség terén. Ha van párod, akkor idén új dolgokat próbálhattok ki a szexualitás terén. Amennyiben párt keresel, akkor egy izgalmas személy léphet be az életedbe.

Nyilas: 2021-ben végre lebonthatod azokat a falakat, amelyeket magad köré húztál, és bátran felvállalhatod a testi örömökkel kapcsolatos vágyaidat. Idén egy olyan személlyel vagy többekkel lehet részed szexuális kalandokban, akik képesek lesznek kihozni belőled azt a vadságot, amire mindig is vágytál, csak eddig nem merted megélni.

Bak: Abban a 2021-es éved sem fog különbözni a többitől, hogy sokat fogsz dolgozni és szorgoskodni, viszont idén hajlandó leszel belátni, hogy a szex kiváló stresszoldó, valamint pihentető feszültség-levezető.

Az esztendő első felében nagy szexcsatákra és kalandozásokra számíthatsz, míg a második fele már az elmélyült érzéki pillanatok időszakának ígérkezik.

Vízöntő: Szexuális szempontból nem kezded erősen a 2021-es évet, de idővel sikerül egyre jobban kitárulkoznod ezen a téren is. Idén alaposan meggondolod, hogy kivel és mikor fekszel le, ezért minőségi, tartalmas együttlétekben lesz részed. Az őszi hónapok önmagad szexuális felfedezésével és mennyekbe repítő testi örömökkel telhetnek majd el.

Halak: Annak köszönhetően, hogy a Jupiter a jegyedbe lép, aktiválódik a spirituális gyógyulásod, aminek következményeként csak azzal a személlyel, vagy személyekkel fekszel le 2021-ben, akik teljes mértékben partnerek a szexuális kitárulkozásodban. Idén felbukkanhat valaki a múltadból, aki nemcsak testileg hozhat lázba, hanem érzelmileg is lesz még mit lezárnotok.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló