2023-ra halasztott videójátékok



Csak jövőre várható ezeknek a játékoknak a megjelenése.Suicide Squad: Kill the Justice League (2023 tavasza): A PC, PS5, Xbox Series S/X platformokra érkezik a Rocksteady kooperatív szuperhősős játéka, amit még 2020 augusztusában jelentettek be, 2022-es megjelenési dátummal.

A koronavírus-járvány miatt azonban elhalasztották a Suicide Squad: Kill the Justice League premierjét 2023 tavaszára.

Dead Space Remake (2023. január 27.): A PC, PS5, Xbox Series X/S platformokra érkezik a Motive stúdió játéka, aminek fejlesztői nem veszik félvállról a horrorklasszikus újraalkotását. A játékot eredetileg 2022 októberére ígérték, de aztán elhalasztották 2023 januárjára a megjelenést.

Redfall (2023 első fele): A PC, Xbox Series S/X platformokra érkezik 2023 első felében a Redfall, ami estében várható volt, hogy a játékot fejlesztő Arkane austini csapata be fogja jelenti a halasztást. A nyílt világú kooperatív FPS-t 2021-ben mutatták be az E3-on, ahol 2022 nyarára ígérték a megjelenést.

A bejelentés óta eltelt időben azonban szinte semmit sem lehetett hallani a játékról, ezért sejthető volt, hogy rosszul áll a fejlesztés. A jelenlegi ígéret szerint 2023 első felében érkezik a Redfallt.

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása (2023 tavasza): A Nintendo Switch platformra érkezik a 2017-es The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása. A 2022-ről 2023 tavaszára halasztott játékról még keveset tudni.

Pragmata (2023): A PC, PS5, Xbox Series S/X platformokra érkezik a Pragmata, aminek megjelenését 2020-ban jelentette be a Capcom, valamint készült hozzá egy rendkívül látványos, filmszerű előzetes is, ám végül mégsem jelent meg idén a játék.

A bejelentés óta csak teltek a hónapok, a kiadó felől pedig nem érkezett új hír, így igazán senki sem lepődött meg, amikor 2021-ben a Twitteren bejelentették, hogy csak 2023-ban várható a filozofikus hangvételű sci-fi.

Starfield (2023 első fele): A PC, Xbox Series S/X platformokra érkezik a Bethesda sci-fi játéka. A stúdió elég magabiztosan állította a 2021-es E3-on, hogy a Starfield megjelenik 2022. november 11-én, pedig akkor csak egy kis ízelítőt mutattak be a játékból, ami az ígéretek szerint egy Han Solo-szimulátorra fog hasonlítani. Mivel a Bethesda igen ambiciózus terveket dédelgetett, ezért senki sem lepődött meg, amikor bejelentették, hogy a játék csak 2023-ban jelenik meg.

The Wolf Among Us 2: A PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S platformokra érkezik a Telltale Games játéka. Bár a stúdió csődje után sokan biztosak voltak abban, hogy nem készül el a The Wolf Among Us folytatása, ám a Telltale feltámadása utána a 2019-es The Game Awardson jelentették be, hogy érkezni fog a noiros hangulatú játék folytatása, amiben a játékosok Bigby Wolffal nyomoznak majd 6 hónappal az első rész történései után. Mivel rögtön egy játékmenet videóval jelentették be, ezért remélhetőleg tényleg megjelenik 2023-ban The Wolf Among Us 2.

Black Myth: Wukong (2023): A PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X platformokra érkezik a kínai Game Science 2020-ban bejelentett, Souls-szerű akciójátéka. A stúdió sokáig hallgatott arról, hogy mikorra várható a híres XVI. századi kínai regény, a Nyugati utazás alapján készülő játék, amiben a majomkirályt, Sun Wukongot irányíthatják majd a játékosok, de a közelmúltban kiderült, hogy 2023-ban jelenik meg a Black Myth.

Marvel's Spider-Man 2 (2023): A PS5 platformra érkezik az Insomniac Games csapata által készülő, 2023-ra ígért Marvel's Spider-Man 2. A stúdió megdöbbentő tempóban szállítja a játékokat az elmúlt években, ugyanis 2018 óta előálltak a Marvel's Spider-Mannel, annak a remastered változatával, a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesszel és a Ratchet & Clank: Rift Aparttal, ráadásul a gyorsaság nem ment a minőség rovására.

Mivel a Spider-Man 2 nem ismeretlen terep a fejlesztők számára, ezért remélhetőleg az olyan extrákra is marad idejük, mint például a kooperatív játékmód.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló