Van egy COOL híred, történeted, képed, videód? Bloggereket, írókat keresünk azonnali kezdéssel!



Nap mint nap találkozunk COOL történetekekkel, COOL hírekkel és készítünk COOL képeket és videókat az érdekes dolgokról.

Oszd meg az érdekes történeteidet másokkal is és keress pénzt a bloggerkedéssel! Érdekes lehet az olvasók számára mindaz, amit te is annak tartassz. Írd meg, ha egy igazán finomat ettél egy étteremben, de azt is, ha valahol átvertek, hogy mások okulhassanak belőle. 
Írd meg ha egy érdekes történetről van tudomásod, vagy egy leleplezést szeretnél bemutatni.
A vonaton, a BKV járatain, az autóban ülve a forgalomban, vagy az erdőben sétálás közben történhetnek érdekes dolgok. Fotózd le és küld be a COOL.hu oldalunkra, melyet garantáltan megjelenítünk.


Mi nem újságírókat keresünk elsősorban, de annak is örülünk ha újságíró vagy!

Írhatsz naponta, hetente vagy havonta 1-1 bejegyzést, de ha úgy érzed, akkor akár napi tucatnyi cikket is beküldhetsz, mi mindent megjelentetjük. 

A legérdekesebb írásokat a portfóliónkban található többszázezer Facebook tagunk számára is posztoljuk, így már a legelején nagyszámú olvasóhoz juttatjuk el az írásokat. 

A lényeg, hogy írj helyesen, a tartalmad mindig legyen egyedi és nem más helyről másolt anyag, az írásod tartalma pedig mindig legyen valós és ellenőrizhető!
A cikked az élet bármilyen területéről is szólhat!

Regisztrált tagjaink saját blogot vezethetnek a www.cool.hu/sajátnév webcímen. 

 

A www.cool.hu oldal 2015. november 1-ig BÉTA üzemmódban működik.  

Ezért november 1-ig pénzbeli díjazás nem jár az írásokért, helyette minden héten különböző értékes ajándékokat osztunk szét a legjobb írók között. Minden héten az első 10 legjobb cikket díjazzuk ajándékokkal, melyet a  megosztások, a lájkok, valamint az eredetiség függvényében súlyozunk és ítélünk oda egy-egy írónak. 

2015. november 1-ig az oldal garantáltan reklám mentes lesz, a későbbiekben pedig a reklámbevételek 40%-át osztjuk el az írók között az előző mondatban részletezett feltételek alapján. Tehát a www.cool.hu oldalon való publikálásokért díjazás jár!

Ugye már korábban is szerettél volna pénzt keresni a Bloggerkedéssel?!?
Most itt a lehetőség, jelentkezz a csapatunkba írónak.

Küldj egy próbacikket bármiről.

Ajánló

Ajánló