Kuriózumnak számító csodálatos kecskeméti ház



Nézzünk be ennek a kecskeméti ingatlannak a belsejébe és máris választ kaphatunk, hogy milyen lehet élni egy modern, de egyben gyönyörű sokmilliós házban.
A 305 m² alapterületű ingatlant 2006-ban építették.

Azt meg kell adni, hogy jelenlegi állapotába a mai legmodernebb házakkal is felveszi a versenyt. A gyönyörű klasszikusnak számító épületben minden megvan, ami szükségeltetik egy kertes házban.

Mit is tudtak kihozni az építtetők a 305 m² alapterületű ház belsejéből? A házat úgy tervezték, hogy minden családtagnak jut egy kis kuckó. Ez azt jelenti, hogy a szobákhoz 3 fürdőszoba tartozik és a központi hely az amerikai konyha, ahol a család töltheti közösségi életét.


A ház fűtésrendszere a kandalló és a hagyományos gázos központi fűtés keveréke. A nyári időszakokra klímaberendezés biztosítja az ingatlan kellemes érzetét.


A ház továbbá rendelkezik még szoláriummal, dupla garázzsal, pincével és melléképülettel egyaránt.

A családi házon kívül egy szép kis kert terül el, ami a csodás ingatlant körbe öleli. A kertrendezés gondolt egy kis tavacskára is stéggel, amely még fürdésre is alkalmas. Ez nem medence, hanem egy kis tó.


A parkosított kertben térköveken sétálhatunk, amely az ott lakók életszínvonalát még jobban feldobja.


Az ingatlan nem számít igazán mainak, de korunkban simán megállja a helyét. Ötletnek pedig tökéletesen megfelel, hogy a jövőben ingatlanjainkat valahogy így építhessük fel.


Forrás: otthonterkep.blog.hu

Ajánló

Ajánló