Sokat híztak a sztárok 2016-ban



Színészek és énekesek engedték el magukat az elmúlt évben.Előfordul, hogy a hírességek sem figyelnek oda az egészséges életmód nagyon egyszerű szabályaira, tehát a kiegyensúlyozott táplálkozásra és sok mozgásra. Ennek eredménye, hogy 2016-ban több sztár úszógumit növesztett.

Jennie Garth: A 44 éves színésznő kemény időket élt át az elmúlt négy évben, ugyanis nehezen dolgozta fel, hogy véget ért a házassága. Garth rettenetesen lefogyott, de 2016-ban már alaposan kikerekedett az alakja.Tyson Fury: 2016 nyarán a sportoló a Klicsko elleni visszavágó sajtótájékoztatóján dicsekedett a nagy hasával. A sportoló félmeztelenre vetkőzött, majd lelkesen rezegtette a hájas hasát, miközben Klicskót alázta azzal, hogy igazán szégyellheti magát, amiért egy ilyen kövér alak legyőzte.Christina Aguilera: Az énekesnő a korábbi években is a jojóeffektus áldozatává vált, de 2016-ban különösen rossz bőrben van. A sztár valószínűleg jól járna, ha letenne a drasztikus diétáról. Ha Christina Aguilera ugyanúgy életmódot váltana, mint Britney Spears tette, akkor talán nem hízna meg többször. Az énekesnő most az ideális testsúlyánál húsz kilogrammal kövérebb.Jennifer Garner: 2016 elején robbant a hír, hogy Ben Affleck és Jennifer Garner házassága zátonyra futott. A válási procedúra alaposan megviselte a színésznőt, akit nem sokkal az ünnepek után sikerült lefényképezni. A fotók alapján a sztár felszedett néhány kilót.Aradszky László: A 82 éves táncdalénekes mindig fiatalos volt, emiatt zavarni kezdte, hogy idős korára felszaladt rá néhány felesleges kiló. A magyar sztár a párja segítségét kérte, aki nagy odafigyeléssel összeállította a férfi étrendjét, amivel kordában tarthatta az énekes testsúlyát.

Ez talán működött volna, ha Aradszky László nem engedett volna az esti nassolásnak. A sztár kihasználta, hogy nem látja senki, és kiszökött a hűtőhöz, hogy egy-két falattal enyhítse az éhségét. A kedvese erre idővel rájött, és nagyon elszomorodott, ezért a táncdalénekes megfogadta, hogy sportolni fog és odafigyel az táplálkozására.Az év leghíresebb hízása: A 2016-os év egyik legmeglepőbb híre az volt, amikor Adonis Hill szándékosan hízott 32 kilót, mert így akart segíteni egy ügyfelének. A férfi még 27 éves volt, amikor először meghízott, ugyanis depresszióba kergette az, hogy csődöt mondott a vállalkozása.

Hill legjobb barátja nem hagyta, hogy a férfi teljesen tönkretegye magát, ezért rávette, hogy mozogjanak együtt. A közös mozgás eredményeként Hill 45 kilót fogyott, és személyi edzőként kezdett dolgozni.

Most, 5 évvel később, Hill azért hízott meg újra, mert segíteni akart az Alyssa nevű ügyfelének. A közös fogyásban Hillt az lepte meg a legjobban, hogy másodjára sokkal nehezebben adta le a felszedett kilókat. Mivel a mozgás nem használt, ezért drasztikus diétára volt szükség. A közös fogyás eredményeként Hill 4 hónap alatt 25 kilóval, Alyssa 26 kilóval lett könnyebb.

(Forrás: life.hu)

 

Ajánló

Ajánló