Söprögetéssel keresett pénzt a 6 éves BeyoncéTíz híresség, aki teljesen hétköznapi munkával kezdte a karrierjét.A sztárok is csak emberek, ezt pedig mi sem bizonyíthatná jobban, mint az a tény, hogy a legtöbbjük nem hírességnek született, hanem teljesen hétköznapi embernek, aminek megfelelően az első munkájuk is átlagosnak számított.

A ma már világhírű színészek és énekesek között szép számmal akadnak, akik a karrierjüket eladóként, mosogatóként, futárként, tatu irtóként vagy söprögetőként kezdték. Íme néhány példa!

Beyoncé: Ha valaki, akkor Beyoncé tényleg nagyon fiatalon kezdett dolgozni, ugyanis 6 évesen már megkapta élete első munkáját, méghozzá az anyukája szépségszalonjában, ahogy főleg söprögetett. A mára világhírű énekesnővé vált Beyoncé azért vállalta el az első munkáját, mert a zsebpénzéből nyáron el akart menni a vidámparkba.

Hugh Jackman: Az ausztrál színész bolti eladóként kezdte a karrierjét egy 7 eleven közértben, ám Hugh Jackman nem dolgozott ott sokáig, ugyanis a főnökének elég hamar elege lett belőle, méghozzá azért, mert túl sokat beszélgetett a vásárlókkal. Alapvetően Jackman jól járt a kirúgással, hiszen hamarosan fellendült a színészi karrierje.

Cardi B: Elsősorban a sztriptíztáncos munkájáról beszél a botrányhősnő, ha arról kérdezik, hogy mit dolgozott a zenei karrierje előtt, ám Cardi B zöldségesként kezdte a karrierjét egy New York-i üzletben, ahonnan azért rúgták ki, mert kedvezményt adott az egyik kollégájának. Ugyanakkor ezzel az üzlettel szembeni sztriptízbár tulajdonosa volt az, aki megdicsérte a sztár testét.

Matthew Mcconaughey: A színész a texasi Oak Forest Country Club golfklubban végzett hétköznapi munkát, ami a tatu irtás volt. A kis páncélos állatok irtása nekünk furának tűnhet, ám a golfklubban szükséges, mert a tatuk kárt okozhatnak az értékes gyepben, és megzavarhatják a golfozókat. Matthew Mcconaughey dolga tehát az volt, hogy puskát ragadjon és levadássza a tatukat.

Brad Pitt: A színész 1986-ban, 26 éves korában szerepelt először mozifilmben, ám Hollywoodban már korábban is dolgozott, csak nem a filmiparban, ugyanis a sztár első munkája az volt, hogy az El Pollo mexikói éttermet reklámozta csirkejelmezben. Annak köszönhetően, hogy Pitt világsztár lett, a hollywoodi városnéző buszok állandóan elviszik a turistákat ahhoz az étteremhez, ahol a színész a karrierjét kezdte.

Jennifer Aniston: A Jóbarátok című sorozattal népszerűséget szerző Jennifer Aniston egy sajtóeseményen árulta, hogy élete legnehezebb munkája az volt, amikor 19 éves korában biciklis futárként dolgozott. Állítása szerint az élete mélypontjának tartja azt, amikor egyszerűen nekihajtott egy előtte nyíló ajtónak.

Kanye West: A ma már milliárdos rapper nem a csúcson kezdte a karrierjét, de a divatiparban már sikerült elég korán megvetnie a lábát, ugyanis tinédzserként az első igazi munkája az volt, hogy egy GAP üzletben dolgozott eladóként.

Kanye West boldogan gondol vissza azokra az időkre, 2015-ben pedig azt nyilatkozta, hogy az eladóként töltött idő alapozta meg azt a kreatív utat, amely aztán a Yeezy márkáig vezetett.

Megan Fox: A sztár béna banánjelmezben reklámozott egy smoothie üzletet élete első munkájaként.

Tom Cruise: A színész egy darabig katolikus papként dolgozott, ám nem ez volt az első munkája, ugyanis Tom Cruise legelső munkája egy hotelban volt, ahol londinerként szállította a csomagokat.

Dwayne Johnson: A Szikla esetében igencsak kanyargós út vezetett a hírnévig, de Dwayne Johnson első igazi munkája az volt, hogy mosogatóként dolgozott.

(Forrás: noizz.hu)

Ajánló

Ajánló