A legbotrányosabb válások 2016-ban



Erőszakról, gyerekbántalmazásról szóltak a legnagyobb különválások Hollywoodban.2016-ban a világsztárok duplán döbbentették meg a világot. Egyfelől olyan párok döntöttek a válás mellett, akikről sokan azt feltételezték, hogy örökre együtt maradnak, ám ennél is nagyobb sokk volt, amikor eldurvult a válás, a hírek pedig erőszakról, gyerekbántalmazásról kezdtek szólni.

Drew Barrymore és Will Kopelman: Barrymore harmadik házassága is válással végződik. A négy évig tartó frigyből két gyerek született. A híresség egy interjúban elmondta, hogy egyáltalán nem indult tündérmeseként a szerelme a férjével.

Kiderült, hogy Barrymore és Kopelman eleinte utálta egymást, de néhány hónapnyi járás után mégis összejöttek. A pár 2016 áprilisában adta be a válópert. Barrymore ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy a válás nem egy hiba, mert arról van szó, hogy külön kell válni, ha már nem találják a közös hangot. Állítólag a sztár már egy másik férfival jár.

Amber Heard és Johnny Depp: Heard és Depp 2011-ben ismerte meg egymást a Rumnapló forgatása során. A szerelemnek, és az egy évig tartó házasságnak, 2016-ban lett vége, amikor Heard benyújtotta a válókeresetet.

Eleinte még semmi meglepő nem volt ebben, főleg azért, mert a színésznő „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozott. Később azonban derült égből villámcsapásként érte az embereket, és Depp rajongóit, barátait, amikor Heard azt állította, hogy a színész verte, ezt pedig nem tudta tovább elviselni.

A színésznőnek több millió dollárt ítélt a bíróság. Heard ezt jótékonysági szervezetnek ajánlotta fel, mire Depp kiszúrt a nővel, és egyenesen az intézménynek utalta a hétmillió dollárt. Erre a színésznő ügyvédje közölte, hogy Depp adományozza a kialkudott összeg dupláját a bántalmazott nőket és a beteg gyermekeket támogató két jótékonysági szervezetnek. Az ügyben még mindig megy a vita.

Sia Furler és Erik Anders: Két év házasság után döntött a válás mellett a pár. Sia már közismert dalszövegíró, de énekesként még nem szerzett hírnevet. Állítólag Erik megunta a párja a fényűző sztáréletet, ezért elhagyta.

Sia és Erik nem akar nagy hírverést a válásuk körül, mert továbbra is kedvelik egymás, és szeretnének barátok maradni. Mivel a magánéletüket nem teregették ki a nyilvánosság elé, ezért a rajongóikat sokként érte a válás híre.

Angelina Jolie és Brad Pitt: Hollywood álompárjának szakításán még az is meglepődött, aki nem foglalkozott velük. Ahogy Johnny Depp esetében, úgy itt is eleinte a kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva adta be Angelina a válókeresetet.Hamarosan azonban kibújt a szög a zsákból, ugyanis állítólag a színésznő akkor döntött a válás mellett, amikor Brad és a 15 éves fia, Maddox összeveszett, a színész pedig bántalmazta a gyereket. Az ügy mára csúnyán eldurvult. A hírek szerint a gyerekeknek félniük kellett a színésztől, aki nem először emelt kezet rájuk.

Most Brad csak 90 percig, akkor is felügyelet mellett, láthatja a gyerekeit, ami nagyon megviseli a sztárt. A közeli barátok szerint a két sztár a válókereset benyújtása óta nem beszélt egymással. A friss hírek szerint a gyerekek pszichológushoz járnak, a színésznő pedig havi négy drog- és alkoholtesztet követel Bradtől a hosszabb láthatás feltételeként.

(Forrás: life.hu)

 

Ajánló

Ajánló