Melyik sport a legmegfelelőbb a csillagjegyünk számára?Verseny, egyéni vagy inkább a csoportos mozgásformák illenek a leginkább hozzánk a horoszkópunk szerint?Legyen bármennyire szoros a napirendünk, muszáj beiktatnunk a sportot, mert a testi, lelki és szellemi egészségünk megköveteli a rendszeres mozgást. A megfelelő sport kiválasztása azonban nem könnyű, mert hajlamosak vagyunk a divatot követni, pedig lehet, hogy hozzánk például egyáltalán nem illik a futás.

Ha szeretnénk a személyiségünkhöz illő mozgásformát választani, akkor ebben a csillagjegyünk lehet a segítségünkre.

Kos: Az egyéni sportok közül válasszunk! Nagy a küzdő szellemünk és adrenalin iránti vágyunk, ezért a küzdősportok és a versenysportok passzolnak hozzánk. Próbáljuk ki a karatét, a bokszot vagy a gokartot!

Bika: Testi és lelki feltöltődésről szól számunkra a sport, ezért a csapatsport nem illik hozzánk. A barátokkal vagy párunkkal közös futás, a tánc, a torna és az evezés remek választás lehet.

Ikrek: A csupa nagybetűvel írt NAGY CSAPAT jelenti a tökéletes sportot, mert csak addig érezzük jól magunkat, amíg csapatban játszhatunk és irányíthatunk. Próbáljuk ki a labdajátékokat!

Rák: Olyan sportot kell kipróbálnunk, ami energiát ad a monoton mindennapokhoz, rendszeresen, legalább hetente egyszer végezhető. A legjobb, ha a barátainkkal vagy a párunkkal keresünk egy vizes sportot, például az aqua-zumbát, a vitorlázást és a búvárkodást.

Oroszlán: A legjobb, ha olyan mozgásformát választunk, amely látványossá tesz, szükség van hozzá a bátorságra, kitartása, energiára és időre. A testépítés, az aerobic és a versenyúszás nekünk való sport.

Szűz: A futás lehet a legjobb választásunk, de keressünk edzőpartnert, mert akkor a mozgás sokkal szórakoztatóbb. Jellemző ránk a maximalizmus, ezért a jiu-jitsu, a judo vagy a kempo is jó választás lehet.

Mérleg: A küzdősportokkal utálnánk. A legjobb, ha egyedül űzhető mozgásformákat keresünk. A pilates, a fallabda, a fitnesz vagy a korcsolyázás tökéletes döntés lehet a számunkra.

Skorpió: Kerüljük a csapatsportokat, mert sokan félreérthetik a visszahúzódó természetünket, és azt feltételezhetik, hogy nem érdekel az egész, emiatt csak tartalék játékosnak választanának. A vívás, a hegymászás és a terepkerékpározás remekül illene hozzánk. A stressz levezetésben a jóga segíthet.

Nyilas: Minden mozgás érdekel, aminek köze van az állatokhoz, természethez, ezért a versenylovaglás és a túrázás nekünk való. A hagyományos íjászat is elnyerheti a tetszésünket, mert ehhez figyelem, kitartás és állóképesség kell, ami bennünk megvan.

Bak: Szeretünk egyedül sportolni, mégis szükségünk van egy edzőre szükségünk, aki segít, amikor kérjük, de közben meghagyja a személyes terünket. A maratoni futás, a síelés, a sziklamászás és a tereprali a hozzánk legjobban illő sport.

Vízöntő: Nagyszerű pankrátor vagy artista válhatnak belőlünk, de akkor is jól döntünk, ha a darts, a Tai Chi vagy a borsó-céllövő verseny valamelyikét választjuk.

Halak: A relaxáló sportokat keressük, ha szeretnénk rendszeresen mozogni! Ezen kívül olyan vízi tevékenységek illenek hozzánk, mint a váltóúszás, a vízilabda, az evezés, a vitorlázás és a kenuzás. Halakként jól tennénk, ha a barátainkkal és a partnerünkkel közösen mozognánk!

(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló