Sport horoszkóp 2020



Milyen mozgásformák próbálhatnál ki idén?Kos: Olyan mozgásformát kellene kipróbálnod, amiben kiélheted a tüzességedet és a versenyszellemedet, ezért a horoszkóp azt tanácsolja, hogy 2020-ban gyors, magas intenzitású edzéseket iktass be az életedbe. Próbáld ki például az olyan küzdősportokat, mint a box, a jiujitsu vagy a kickbox, mert könnyen lehet, hogy úgy megszereted ezeket, hogy 2020 után tovább fogod űzni őket!

Bika: A nőies mozgásformák illenek hozzád a legjobban a sportok közül. 2020-ban kipróbálhatnád például a tornát, a ritmikus gimnasztikát, de beiratkozhatnál egy balett- vagy salsa tanfolyamra is.

Ikrek: Mivel könnyen beleunnál egy-egy edzésbe, ezért 2020-ban jó választás lehet számodra a HIIT, azaz a magas intenzitású intervalledzés, ami többféleképpen variálható, rövid ideig tart, de teljesen kifáraszt.

Rák: Érzékeny, empatikus és kreatív teremtés vagy. Ahhoz, hogy nyugalmat teremts, szükség van az elme, a lélek és a test egyensúlyára, ezért a horoszkóp azt tanácsolja neked, hogy 2020-ban próbáld ki a jógát, amivel ezt megteremtheted.

Oroszlán: Szereted kipróbálni az új dolgokat, ezért a horoszkóp azt tanácsolja neked, hogy 2020-ban bátran fedezd fel a legújabb edzésformákat, még azokat a trendeket is, amelyek talán extrémek. A légtornászás, a bikram jóga vagy a rúdtánc biztos, hogy adrenalinnal öntene el.

Szűz: Tudatos és egészség-orientált vagy, szereted a praktikus dolgokat, ez alól pedig a testmozgás sem kivétel, ezért olyan mozgásformát keresel, ami optimálisan erősíti, feszesíti és nyújtja az izmaidat.

Szűz jegyed alapján a pilates lehet számodra a tökéletes mozgásforma 2020-ban. A pilates által az ízületeidet kímélve mozoghatsz, akár eszközökkel rásegítve, akár a saját testsúlyodat használva.

Mérleg: Szereted a társaságot, emiatt sportban is érdemes lenne olyan mozgásformát keresned, amihez legalább két ember kell. A horoszkóp szerint 2020-ban a pingpong, a squash, a tenisz, a golf és az acro jóga lehet a hozzád leginkább illő sport.

Skorpió: Elkötelezett és szenvedélyes lehetsz bizonyos dolgok iránt, ezért a horoszkóp szerint olyan monoton és intenzív sportokat kellene űznöd 2020-ban, mint a futás, a spinning vagy az úszás, mert ezek által koncentrálhatod a figyelmedet és a végsőkig versenyezhetsz önmagaddal.

Nyilas: Rajonghatsz a természetért, ezért a horoszkóp azt tanácsolja, hogy akkor se maradj a négy fal között, ha sportolsz! 2020-ban a lovaglás, a síelés és a túrázás lehet számodra a legideálisabb mozgásforma.

Bak: Szereted, ha egy cél lebeg a szemed előtt, ami felé haladhatsz, közben pedig érezheted magadon a fejlődést. A horoszkóp ezért azt tanácsolja neked 2020-ra, hogy próbálkozz a félmaraton, maraton futással, az akadályfutással, vagy találj ki olyan kihívást, amivel igazán motiválhatod magad!

Vízöntő: Ahogy az életben, úgy a sportban is csapatjátékos vagy, ezért a horoszkóp szerint 2020-ban a foci, a kosárlabda és a röplabda lehet az a mozgásforma, amelyeket élveznél, hiszen ezek mindegyikében csatlakozhatsz egy csapathoz, amelynek tagjaival egymást lelkesítve hozhatjátok ki magatokból a lehető legtöbbet.

Halak: A horoszkóp azt tanácsolja, hogy próbáld ki a vízi sportokat, így például az úszást vagy az aquafitneszt, mert ezek biztos, hogy kedvedre valók lesznek.

(Forrás: ragazze.hu)

Ajánló

Ajánló