Isteni szeretők



A következő poénos horoszkópból megtudhatjuk, hogy melyik istennél lenne esélyünk, és mit kapnánk tőle ajándékba.Kos – Thor: A skandináv mennydörgés, vihar és termékenység harcos istenével az együttlétünk impulzív lenne. Thor megszelídíthet, hogy aztán meglepjen pszichokinetikus képességeivel, vagy tengernyi ajándékot kapnánk tőle.


Bika – Dionüszosz: Az ókori görögök bor, szőlő és mámor istene, akivel játékos, pajkos együttléteink lehetnének. Az isten gondoskodna arról, hogy többé ne legyenek gondjaink, illetve képesek lennénk mások problémáit is elfújni. Gazdagságot is kaphatunk az istentől.


Ikrek – Apollón: Az ókori görögök Nap, rend, költészet, jóslás, zene, tánc, művészetek és íjászat istene, aki csordákat és nyájak őriz. Vele művészi, kifinomult, mesébe illő lenne a légyott, ami után jóslás, okkultista, ezoterikus tudást kaphatnánk, de festő és zenész is válhatna belőlünk.


Rák – Cernunnos: A kelták Szarvas, Természet és Alvilág istene. Vele olyan élményben lenne részünk, mintha a természet négy elemével lennénk együtt. Az isten képessé tehetne arra, hogy uralkodjunk az elemek felett.


Oroszlán – Zeusz: Az ókori görögök főistene villámokkal sokkolhat, megrengetheti körülöttünk a falakat, a szex pedig harcnak illene be. Az isten hatalmat ajándékozhatna az emberi szívek és elmék felett, hogy kedvünk szerint irányítsunk másokat. Gazdagságot is kaphatunk tőle.


Szűz – Jupiter: A görög Zeusz római megfelelője, aki ugyanúgy a mindenség, az ég és az istenek királya. Tőle vehemens, vad, intenzív együttlétet kaphatnánk. Jupiter olyan hatalmat adhat, amitől istennővé válhatunk. Képesek lehetnénk irányítani a emberek szívét, elméjét. Gazdagságot, ékszereket is kaphatunk az istentől.


Mérleg – Visnu: A hindu isten az anyagi teremtés fenntartója és védelmezője. Vele fantáziadús, gazdag, kéjjel és mámorral teli káma-szútrás éjszakát tölthetnénk együtt, amihez szükség lenne a rugalmasságunkra. Erőt, hatalmas gazdagságot kaphatnánk a szeretőnktől. Miután megkaptuk a hatalmat, képesek lennénk mindent megteremteni magunknak és másoknak.


Skorpió – Árész: A görögök háború, hadviselés, csaták és viszályszítás istene. Az ágyban folyamatosan harcolnánk, hogy ki az erősebb, a dominánsabb. Ha kiéltük minden piszkos vágyunkat, akkor az isten megajándékozna azzal, hogy a kedvünk szerint tüzelhessük fel mások testét, lelkét, elméjét. Hipnotikus képességet is kaphatunk.


Nyilas – Krisna: A hinduizmusban Visnu nyolcadik megtestesítője, a hinduk legszentebb szövege szerint az Istenség legfőbb személyisége. A Krisnával töltött éjszaka mennyei megvilágosodással járna. A légyott után Krisna a megvilágosodással ajándékozna meg.


Bak – Széth: Az egyiptomi káosz, sivatag, vihar és háború isten, aki a gonoszság megtestesítője. A kapcsolatunk intenzív, heves, vad és forró lenne. Ha Széth elégedett velünk, akkor olyan pusztító hatalommal ajándékozhat meg, amellyel káoszt teremthetünk, és porrá zúzhatjuk a nekünk nem tetsző dolgokat.


Vízöntő – Odin: A skandináv mitológia legnagyobb, legősibb, legbölcsebb istenével vad, romantikus, kifinomult, érzékiséggel teli esténk lehetne. Ha elég készségesek lennénk, akkor az okkult tudást, mágikus hatalmat kapnánk ajándékba tőle.


Halak – Dagda: Az írek főistene, akinek a neve is azt jelenti, hogy „a jó isten”, tehát mindenhatóként tartják számon. Az istennel tündérmesébe illő szexben lenne részünk, ami után Dagda azzal ajándékozna meg, hogy láthassuk a tündéreket.


(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló