4 nő, aki kegyetlen bosszút állt a párján



Játék karakter letörlésétől súlyos testi sértésig terjed a pszichopata barátnők húzása.Alapvető emberi tulajdonság a bosszúvágy, amit mindenkinek meg kell tanulnia féken tartania, ám gyakran előfordul, hogy valaki képtelen ellenőrzése alatt tartani az indulatait, aminek a vége súlyos testi sértés és börtönbüntetés is lehet.

Az alábbi négy történetben olyan pszichopata nők álltak bosszút, akikről a párjuk eleinte nem gondolta volna, hogy ilyen erőszakos tettekre képesek.

Az aranyásó, aki megverte a 77 éves barátját: A 28 éves Kristina Nikole Pongracz szerelmi viszonyba keveredett a nála 49 évvel idősebb William Herchenriderrel. A pár Herchenrider hatalmas vidéki birtokán romantikázott, amikor bejelentés érkezett a rendőrségre.

Mire a hatóság a helyszínre ért, addigra Herchenrider vérbe fagyva hevert a hálószoba padlóján. Mellette véresen ott feküdt az eszméletlen Pongracz, akit kórházba szállítottak. A nő valójában nem sérült meg, ugyanis rajta lévő vér a férfitől származott.

Pongracz bevallotta, hogy részeg volt, amikor megragadta Herchenrider sétabotjával, amivel súlyos sérüléseket okozott a férfinak, aki túlélte a pszichopata barátnője támadását. Az nem derült ki, hogy Pongracz miért támadt a férfira.

A nő, aki nem tudta elviselni, hogy exe mással hancúrozzon: Ricardo Morias egy ideig Tatiana Bastos párja volt, de később a brit gyári munkás elhagyta egy másik nőért. Bastos ezt nem hagyta annyiban.

Az egyik nap, amikor Morias beszállt a gyár előtt parkoló autójába, akkor Tatiana behuppant mellé, hogy kikezdjen a munkással, de a férfi visszautasította a nő túlfűtött szexuális közeledését, és megkérte, hogy távozzon. Bastos ekkor kést rántott, amit a férfi péniszébe döfött, majd azzal fenyegette, hogy megöli.

Szerencsére Morias el tudott menekülni, de komoly orvosi beavatkozáson kellett átesnie. Valószínűleg a varratok örökre emlékeztetni fogják arra, hogy óvatosabban válasszon partnert. Bastos súlyos testi sértés vádjával került bíróság elé, ahol 32 hónap börtönre ítélték.

A barátnő, aki mészárlást rendezett: Az „elhanyagolt” barátnőnek elege lett abból, hogy a párja nagyon sok időt ül a számítógép előtt, ráadásul rengeteg pénzt öl egy játékba. A nő bosszúból törölte a párja World of Warcraft-karakterét. Valószínűleg ez nem fájt annyira a férfinak, mint az, ha kést szúrtak volna a férfiasságába, de az biztos, hogy mostantól jobban titkolja a jelszavát.

Gyerek helyett egy nyelv jutott neki: Tracy Davies mindenáron gyereket akart a párjától. Azon a végzetesen estén, amelyen a kedvese, Mark Coghill születésnapját ünnepelték, nem kevés alkohol társaságában, a nő ismét felhozta a babaprojektet.

Davies nagyon szeretett volna teherbe esni, de az nem jött össze. A férfinak elege lett az értelmetlen vitából, ezért felszólította a barátnőjét, hogy távozzon. Davies látszólag beletörődött a férfi döntésébe, ám amikor búcsúcsókot kért, akkor leharapta a férfi nyelvének egyharmadát.

Coghill elájult a sokktól. Amikor magához tért, akkor hívta a mentőket, akiknek elmondta, hogy mi történt. A mentősök értesítették a rendőrséget, akik nem sokára Davies ajtaján kopogtattak. A nő egy zacskóban nyújtotta át a nyelvdarabot, majd jól áthatóan nem értette, hogy miért kattan bilincs a csuklóján.

(Forrás: life.hu)

Ajánló

Ajánló